Ispovesti

VODITELJKU U PEDESETIM SALEĆU ISKLJUČIVO MOMCI U DVADESETIM: Evo kako da uhvatite "lovca na kuguarke", svi rade isto!

Razmatra zabavljanje sa mlađim muškarcima.

07.07.2024 23:00

VODITELJKU U PEDESETIM SALEĆU ISKLJUČIVO MOMCI U DVADESETIM: Evo kako da uhvatite "lovca na kuguarke", svi rade isto!
Instagram-rozzswitzer

Roz Svicer (52) se razvela u četrdesetim i verovala je da će biti osuđena na mali krug "prikladno" starijih, ali beskrajno dosadnih muškaraca. Međutim, realnost je pokazala drugačije. Sada, sa 52 godine, ova samohrana majka i australijska televizijska ličnost otkriva da joj se zgodni momci u dvadesetim redovno javljaju da bi izlazili sa njom.

Roz je u razgovoru za FEMAIL, otkrila kako brzo privlači pažnju "lovaca na kuguarke", koji su jednako smeli u barovima i kafićima kao i putem onlajn komunikacije.

- Oni vide žene mojih godina kao "prave žene", koje mogu da ih gledaju u oči, vode razgovor bez igranja telefonom i koje tačno znaju šta žele u krevetu - rekla je Svicerova, a o tome je pisao i Daily Mail.

 

 

Ova žena je osam godina nakon razvoda, srela nekoliko lovaca na kuguarke i naučila kako da ih prepoznaje.

- To su oni preterano samouvereni mlađi muškarci, oni koji se ne stide da vas gledaju i namiguju vam iz bara. Obično se kreću u grupama, ali su prvi koji će prići i reći vam kako ste lepe i pitati vas mogu li vam kupiti piće za vaš "25. rođendan". Spremni su da preduzmu sve prve korake i često će započeti razgovor. Nasmejaće vas, obasipaće vas komplimentima i gušiti pažnjom. Zatim će vas pitati da li ste ikada bili sa mlađim muškarcem, tako uvek sve počinje - slikovito je opisala ona.

 

 

Roz je otkrila da su ovi muškarci jednako očigledni i onlajn. 

- To su oni koji su stavili da imaju 40 godina na svom profilu, ali u komentarima vam daju do znanja da su u dvadesetim. Nedavno sam razgovarala sa jednim koji je promenio svoje godine sa 24 na 42 na popularnoj aplikaciji za upoznavanje, kako bi upoznao starije dame - ističe ona.

Uprkos laganju o godinama, dobar izgled ovog mlađanog momka je prevagnuo.

- Nosio je odelo prilično dobro... sve što se nadamo da ćemo zateći kod muškarca naših godina, ali jednostavno je bio pogrešna starosna grupa - rekla je Svicerova.

Roz ga je pitala šta mu se sviđa kod starijih žena. 

- Odgovorio je da voli entuzijazam i uzbuđenje kod starijih dama. Devojke njegovih godina su tako dovoljne samoj sebi i teško je razgovarati sa njima. Majka u meni je htela da ispravi njegovu gramatiku - dodala je ova duhovita žena.

 

 

Naravno, većina mlađih muškaraca ima isključivo kratkoročne "romanse" na umu.

- Nema tu očekivanja ni za šta više osim kratkotrajne afere i možda pijane poruke "Da li si budna?" u 2 ujutru za nekoliko nedelja, kako bismo se ponovo videli - zaključila je ona.

Na pitanje da li je ikada prihvatila neku od ljubavnih ponuda mlađih muškaraca, Svicerova je odbila da odgovori. Međutim, priznala je da je nekada osuđivala kuguarke, ali se vremenom "omekšala" prema fenomenu zabavljanja sa mlađima.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)