Ispovesti

UPOZNALA SE SA 5000 MUŠKARACA, ALI NI SA JEDNIM NIJE SPAVALA: Vera ima 23 godine i opasne uslove

Devojka je izabrala samo trojicu i sa njima se videla.

29.06.2024 21:25

UPOZNALA SE SA 5000 MUŠKARACA, ALI NI SA JEDNIM NIJE SPAVALA: Vera ima 23 godine i opasne uslove
instagram/printscreen/veradijkmans

Iako je kontaktirala ogroman broj neoženjenih muškaraca još je sama. Vera Dajkmans ima 23 godine i više od 5,5 miliona pratilaca na Instagramu, ali ii dalje ne može da pronađe momka.

- Trenutno sam još uvek sama - rekla je ona.

Kreatorka sadržaja, koja živi u Londonu, postala je viralna na jesen nakon što je podelila TikTok video o "aplikaciji za sastanke" koju traži od budućih ljubavnika da popune. Uglavnom pitanja sa "da ili ne" pokrivala su svaku temu, od posla i istorije udvarača do toga da li imaju auto. Iako se upoznala sa 5.000 muškaraca niko joj se nije dopao.

- Nakon što sam upoznala većinu njih, našla sam samo tri momka za koje sam mislila da su prikladni - žalila se Dijkmans, koja je išla na sastanke sa njima, ali nije uspela da se složi ni sa jednim od njih.

Za sada, ona je još uvek sama.

- Uprkos ovom razočaravajućem rezultatu, i dalje smatram eksperiment uspešnim jer sam bila u mogućnosti da budem ispred onoga što želim kao i da vidim koji muškarci odgovaraju tim kriterijumima - rekla je zvezda društvenih mreža.

instagram/printscreen/veradijkmans

Devojka je nakon upoznavanja sa 5000 muškaraca i dalje sama

Rekla je da je takođe dobila privilegiju da pročita neke zaista čudne zahteve.

- Jedan čovek je ponudio da mi pošalje uzorak svoje krvi i tražio je moju zauzvrat – što sam ignorisala - priseća se.

Naravno, odbijanje hiljade momaka moglo bi izgledati uzaludno ili čak potpuno obmanjujuće, međutim Dijkmans je tvrdila da je ona veoma izbirljiva i da joj je potrebno da njen dečko bude skoro savršen.

- Mislim da ne treba da pravim kompromis u vezi sa svojim potrebama – radije bih bila sama dok ne nađem čoveka sa kojim treba da budem - rekla je ona.

Devojka je navodno nastavila potragu za dečkom.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)