Lifestyle

POSLE 24 GODINE ODLUČILA JE DA POSETI OCA: Tatu pronašla na internetu, o njihovom susretu bruje mreže! (VIDEO)

Farah je iz mešovitog braka Arapina i Kolumbijke.

25.06.2024 16:25

POSLE 24 GODINE ODLUČILA JE DA POSETI OCA: Tatu pronašla na internetu, o njihovom susretu bruje mreže! (VIDEO)
printscreen/tiktok/ferahalexandrak

Deca iz meštovitih brakova često se tokom odrastanja sreću sa brojnim izovima i osećaju se da ne pripadaju nigde. Farah iz Portorika ima 27 godina, ćerka je Arapina u Kolumbijke, a oca je poslednji put videla kad je imala samo 3 godine. 

Nakon 24 godine ona i njen brat su odlučili da posete oca. Farah je na TikToku podelila zanimljivu priču o kulturi kojoj pripada njen otac, prikazavši arapski svet, kulturu kao zatvorenu, ali bogatu i lepu zajednicu. Sa druge strane, njena majka više pripada zapadnjačkoj kulturi i živi ispunjen život u svakom smislu. Ipak, njenim pratiocima je ostalo nejasno da li je ova devojka prihvatila obe kulture i gde zapravo živi.

U drugom zasebnom snimku ona je svojim pratiocima objasnila da nije odrastala "razapeta" između dve kulture. Kako je ispričala njeni roditelji su se upoznali u Bostonu na medicinskom fakultetu, zaljubili se i venčali. 

Kulturološke razlike su učinile teškim da njihova zajednica opstane, pa su se zvanično razveli kad Farah bila dete, tako da oca praktično i ne pamti. Putevi su im se razišli, ona se sa majkom i bratom odselila u Portoriko gde ih je majka sama podizala. O svom ocu nisu znali ništa sve dok Farah nije odlučila da ga potraži na internetu.  

Kako je ispričala Farah, njihov otac želeo godinama ranije da ponovo vidi svoju decu, ali njena majka to nije dozvoljavala. Nakon 24 godine razdvojenosti od oca Farah i njen brat odlučili su da otputuju u Saudijsku Arabiju kako bi ponovo videli oca. Kako je istakla ona i njen brat su proveli divan vikend sa tatom i njihovom porodicom koju su tad prvi put upoznali. Od tada oni su se zbližili sa ocem. 

- Gledati tatu bilo je kao da se ogledam u ogledalu - napisala je ova devojka u svojoj objavi.

Ljudi su odmah otišli u odeljak za komentar poručivši devojci da je "mešoviti život" nešto najlepše i da pruža drugačija iskustva nego ostalima.

- Izgleda kao da se super zabavljaš!

- Toliko ličiš na svog oca.

- Ovo me je toliko rasplakalo. Drago mi je da ste se sreli ponovo.

- On deluje kao da se podmladio i zasijao otkad vas je sreo!

- Predivna priča, drago mi je zbog tebe i tvoje porodice da ste se ponovo spojili - bili su neki od komentara.

U drugim objavama Farah je pokazala kako su se ona i njen brat sjajno zabavljali u Saudisjkoj Arabiji posetivši svog oca. Na fotografijama koje je podelila vidi se porodica sa očeve strane u čijem društvu su Farah i njen brat zaista uživali.

Mnogi su komentarisali kako su njih dvoje učinili pravu stvar pošto su se ponovo sreli sa svojim ocem i da je njihov život sada sigurno mnogo ispunjeniji.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)