Ispovesti

ŽELIM DA IMAM ODNOSE SA ĆERKOM MOJE DEVOJKE: Sve vodi ka tome, a mala neće da prestane...

Ne zna šta bi se desilo kada bi za to saznala njegova partnerka.

29.06.2024 22:01

ŽELIM DA IMAM ODNOSE SA ĆERKOM MOJE DEVOJKE: Sve vodi ka tome, a mala neće da prestane...
Shutterstock

Muškarac koji ima 42 godine priznaje da bi želeo da ima odnose sa ćerkom svoje partnerke.

- Sa 23 godine, ona je zapravo bliža mojim godinama od moje partnerke - ali znam da je to još uvek pogrešno. Sad nisam siguran šta da radim. Ja imam 28 godina, a moja partnerka 42 godine. Zajedno smo tri godine i veći deo nedelje provodim sa njom. Kada sam prvi put upoznao partnerku, nisam obraćao mnogo pažnje na njenu ćerku, koja je delovala veoma nezrelo za svoje godine, uvek napolju sa prijateljima. Oduvek sam voleo starije žene i bio sam potpuno lud za njom. Ali, u poslednjih nekoliko meseci naša strast se malo ohladila. Želim odnos svake noći, dok ona izgleda da ga želi samo jednom ili dva puta nedeljno. U međuvremenu, njena ćerka je ponekad počela da ostaje budna do kasno, poveravajući mi se o problemima sa svojim dečkom. Ponekad mi je pisala dok sam bio na poslu ili u stanu. Da budem iskren, primetio sam da je malo flertovala i to mi je laskalo. Kao i njena mama, ona je zgodna, ima odličnu figuru i prelepu dugu tamnu kosu - rekao je on i objasnio da mu je ispričala kako će raskinuti sa dečkom.

Shutterstock

Muškarcu se dopada ćerka njegove partnerke

- Počela je da plače, a ja sam je tešio, grleći je na sofi. Nekako smo se poljubili i ona me je odvela u svoju spavaću sobu. Iako nismo imali intiman odnos, držao sam je, grlili smo se i ljubili. Otišlo bi dalje, ali sam stao jer nisam hteo da iskoristim prednost. Od tada se osećam strašno krivim, ali zaista želim da to uradim ponovo - i više. Samo je pitanje vremena kada ćemo imati intiman odnos - tvrdi muškarac za The Sun kao i da mu ona neprestano piše.

Zamolio je za savet.

- Ugrožavate ne samo svoj odnos sa partnerom, već i odnos sa njenom ćerkom. Zamislite šta bi se desilo kada bi doživela ovu dvostruku izdaju. Zato morate biti čvrsti i reći joj da između vas ništa ne može da se desi - rekla mu je.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)