Ispovesti

"ZALJUBLJENA SAM U KUMA 35 GODINA": Žena priznala da muža nikad nije iskreno volela

Ona ne želi više da žrtvuje sopstvenu sreću zarad supruga.

12.06.2024 21:02

"ZALJUBLJENA SAM U KUMA 35 GODINA": Žena priznala da muža nikad nije iskreno volela
Shutterstock

Tokom godina i decenija bračni parovi najčešće upadnu u rutinu. Emocije i strast vremenom izblede, a sve više žena priznaje da svoje muževe nikad nisu volele onako kako je trebalo.

U iskrenoj ispovesti ispričala žena, koja je želela da ostane anonimna, ona je u braku sa suprugom Džordžom 35 godina, ali priznaje da ga nikad nije istinski volela.

- Zabavljali smo se pet meseci kad sam ostala trudna. Oboje potičemo iz tradicionalnih porodica, pa je brak bio jedina solucija. Danas, posle 35 godina braka shvatam da nikad prema njemu nisam imala duboke emocije kako je trebalo - priznala je ona.

Emocije prema kumu

Prisećajući se prošlosti ona je otkrila da je oduvek bila zaljubljena u Denisa najboljeg prijatelja svoj muža koji im je bio muž na venčanju.

- Pre nego što sam započela vezu sa Džordžom bila sam zaljubljena u Denisa. Nekako su nam se putevi razmimoilazili. Uvek smo bili u različitim vezama, potom sam upoznala Džordža, udala se za njega, a kontakt s Denisom je izbledao iako je on bio venčani kum mog supruga - rekla je ova žena.

Shutterstock

Nedavno su se ponovo videli i stare emocije su se probudile kod nje

 

Kako joj đavo nije dao mira, nedavno je obnovila kontakt s kumom koji se vratio u njihov grad.

- Kad smo se videli osećala sam se kao me je udario kamion. Zbog Denisa se osećam onakako kako nikad nisam uz bilo kog drugog muškarca, pa ni uz muža. Dugo smo pričali o tome koliko smo nedostajali jedno drugome. Njemu mogu reći bukvalno sve. I dalje sam u braku sa suprugom, dok Denis mora da brine o bolesnoj majci. Ne znam šta da radim, ne bih da povredim supruga, a opet ne želim više da živim u braku bez ljubavi - iskrena je bila ona. 

Ona ne krije da bi volela da ima pravu ljubavnu vezu s Denisom. Kako tvrdi među njima nikad nije bilo ničeg više od prijateljskog poljupca i zagrljaja.

- Znam da će moj muž biti povređen, ali dokle više da žrtvujem sopstvenu sreću zarad nekog drugog - dodala je ova žena. 

Odgovarajući na njene dileme bračna savetnica ju je upitala kako misli da svoju sreću gradi na tuđoj nesreći.

- Da li zna Džordž da planiraš da se iseliš i zašto? Kako je Denisova majka reagovala kad je čula za vaše želje i emocije? Na ova i mnoga druga pitanja morate sebi da date iskren odgovor pre nego što spakujete kofere i napustite dom koji ste sa mužem delili 35 godina. Koliko shvatam iz vaše priče vaš suprug je dobar čovek, a jedina mana mu je što nije Denis. Dobro razmislite pre nego što donesete bilo kakvu odluku posle koje nema povratka - posavetovala je bračna savetnica. 

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Torrente

12.06.2024 23:09

Nisi ni svesna šta imaš u životu a shvtićeš tek kad to izgubiš!

Dragi zeka

13.06.2024 01:03

Može i tako da se gleda na stvari. A može da se kaže i da njen muž zaslužuje da bude sa osobom koja će stvarno da ga voli. Pre 15 godina sam savetovao sam prijatelja da se ne razvede. Iz ove prespektive se pitam da li je to bio dobar savet.