Ispovesti

MAJKA MI JE NAKON ROĐENDANA OTKRILA ŠTA MI JE ONA ZAPRAVO: Mladić je saznao bolnu porodičnu tajnu, sve se promenilo

Ovakav scenario nije mogao ni da nasluti.

12.05.2024 19:51

MAJKA MI JE NAKON ROĐENDANA OTKRILA ŠTA MI JE ONA ZAPRAVO: Mladić je saznao bolnu porodičnu tajnu, sve se promenilo
shutterstock.com

Porodični odnosi nekada mogu biti veoma kompleksni, a svaka porodica ima neke svoje tajne. Nekada su u pitanju sitnice o nekim svađama ili narušenim odnosima, a nekada su u pitanju veoma krupne stvari.

Jedan tinejdžer iskusio je ovu drugu stranu. Naime, nakon 16. rođendana dobio je informacije koje nije mogao ni da nasluti. U trenu mu se srušio ceo svet

- Situacija se dogodilo pre 5 dana, nedelju dana nakon mog 16. rođendana. Saznao sam da mi moja majka zapravo nije majka već sestra.  Tako je moja mama (sestra) objasnila celu našu porodičnu situaciju. Njena mama (moja biološka mama) bila je napadnuta kao tinejdžerka (15) i bila je primorana da zadrži dete zbog svojih roditelja, a na kraju je rodila moju mamu. Mnogo su se borili za to vreme i moja mama je bila zamerana od svoje mame pa se odselila čim je imala 18 godina i otišla u Severnu Koreju. Njena mama je počela da se drogita i opija. Kada je otišla i na kraju je ponovo ostala trudna sa mnom otprilike u vreme kada je moja mama imala 23 godine (moja biološka mama je u to vreme imala 38/39). Međutim, smatrali su je nesposobnom da me odgaja pa su uspeli da kontaktiraju moju mamu i ona je pristala da me primi. Moja biološka mama se nikada nije oporavila i završila je predoziranjem godinu dana kasnije - počeo je ispovest na Reditu jedan šesnaestogodišnji tinejdžer.

shutterstock.com

Tinejdžer saznao porodičnu tajnu

Kako dalje govori, veoma se uznemirio ovim saznanjima verujući da je ceo njegov život zapravo bio laž:

- Ovo me je potpuno iznenadilo jer zaista nikada nisam imao pojma da zapravo nisam dete moje mame. Veoma ličimo i ona se potrudila da mi postane mama. Rekla je da ne moram više da je zovem mamom i da zaslužujem da znam istinu pre nego što napunim 18 godina. To me je uznemirilo i apsolutno se nisam slagao sa njom i rekao da će ona, bez obzira na sve, uvek biti moja mama i ja ću uvek je tako zvati jer je ona u svakom pogledu moja mama. I oboje smo plakali zbog ovoga i zagrlili se i ja sam joj zahvalio što mi je takođe rekla istinu. Ono što me izjeda je to što se toliko žrtvovala da bi me odgajala i ne mogu joj se odužiti ni na koji način. Kao da uopšte nije izlazila iako znam da želi partnera. Takođe je promenila profesiju da bi mi se bolje prilagodila. Ona je uradila toliko toga i ne mogu joj se odužiti ni na koji način. A ni ja nisam uvek bio najbolji prema njoj. Definitivno sam bio težak kao dete i u poslednje vreme nisam je baš slušao i poštovao koliko bi trebalo. I znam da sam verovatno govorila neke zle stvari tokom godina, uglavnom u vezi sa željom da budem sa svojim tatom (u početku je rekla da je imala muža koji nas je napustio kada sam se rodila). Sve ovo me je samo nateralo da osetim toliku krivicu i tugu. I znam da ako razgovaram sa njom o tome, ona će me samo uveriti da je srećna i da ne treba da brinem, ali ne mogu da se otarasim ovog osećaja - napisao je ovaj dečak i rasplakao javnost.

Nakon celokupne drame kroz koju je prošao, zrelo je doneo veoma važnu odluku. Kako tvrdi, biće najbolji dečak i neće više praviti probleme svojoj mami.

- Odlučio sam da ću biti najbolji sin ikada i da ću od sada raditi sve što ona kaže. Ali još uvek ne mogu da se oslobodim ovog osećaja. Ne znam šta da radim -upitao se u svojoj anonimnoj ispovesti.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)