Ispovesti

DECENIJAMA JE VODIO PARALELNE BRAKOVE, ŽENE NISU SUMNJALE: Privatni detektiv otkrio na šta su sve preljubnici spremni da sakriju ljubavnice

Ne biste verovali koliko dugo im je to polazilo za rukom.

25.04.2024 21:30

DECENIJAMA JE VODIO PARALELNE BRAKOVE, ŽENE NISU SUMNJALE: Privatni detektiv otkrio na šta su sve preljubnici spremni da sakriju ljubavnice
shutterstock.com

Privatni istražitelj otkrio je najneverovatnije laži koje akteri prevare koriste da bi se sakrili pred očima dok se iskradaju na tajni sastanak. Detektiv Leon Hart je uhvatio više od 5.000 ljubavnih preljubnika za 15 godina na poslu, ali tvrdi da ga ništa ne može iznenaditi kada je u pitanju hvatanje onih koji izbegavaju istinu.

-Jedan muškarac je bio osumnjičen da je varao svoju ženu od 50 godina, imali su troje dece i sedmoro unučadi. Nakon praćenja identifikovali smo da on živi na drugoj adresi sa ženom u istom selu kao i njegova supruga. I kada ga je suočila sa našim dokazima, on je priznao da je imao ovu aferu manje-više isti broj godina koliko su bili u braku. Imao je dvoje dece i troje unučadi sa ovom osobom - otkriva detektiv.

shutterstock.com

Detektiv otkriva na šta su sve preljubnici bili spremni

Hart je generalni direktor kompanije koja ima više od 250 agenata širom sveta koji rade na diskretnim slučajevima poput ovih. Svaki od njih koristi GPS, uređaje za prisluškivanje i druge tehnologije nadzora za praćenje ciljeva, a dokazi se zatim koriste za sastavljanje izveštaja.

- Drugi put žena je sumnjala u svog bogatog muža u neverstvo jer bi on nestajao zbog posala na nekoliko dana svake nedelje. Muž je posedovao mali avion i imao je i pilotsku dozvolu. Otkriveno je da ima aferu sa tri različite porodice odjednom, sve raštrkane po obližnjim ostrvima, naizmenično između porodica mnogo godina... Jednom smo imali metu koja bi se parkirala na njegovom lokalnom golf terenu, stavi svoj telefon u plastičnu kesu i diskretno ga stavi u obližnji žbun. Ovo mu je omogućilo da se sastane sa drugom osobom u obližnjem hotelu, a da njegova žena ne posumnja na nešto, jer je i dalje imao uključene usluge mobilne lokacije, što ga je pokazivalo na golf terenu ceo dan - otkrio je detektiv za preljubnike.

shutterstock.com

Neki muškarci su živeli dva paralelna života i po više decenija

Upozoravajuće priče detektiva Harta stižu u trenutku kada je Illicitencounters.com , najveća 'veb stranica za sastanke u Velikoj Britaniji', otkrila da je 38 odsto varalica lagalo o porodičnoj smrti da bi sakrilo svoju neveru. Od 2.000 anketiranih, zapanjujućih 42 odsto čak je eksperimentisalo sa prerušavanjem, uključujući 8 odsto koji su se obukli kao suprotni pol.

Ali putovanja u golf i poslovna putovanja bili su najpopularniji izgovori, koje je koristilo 74 odsto i 87 odsto respektivno. Ovo je usko praćeno prekovremenim radom sa 70 odsto i porodičnim obavezama sa 68 odsto.

Psiholog dr Luiz Godard-Kroli objasnila je da, iako mnoga od ovih prikrivanja deluju bizarno, ljudi ih koriste iz raznih razloga.

- Neke osobe pre varaju nego da napuste vezu jer se plaše emocionalnih posledica raskida - objasnila je za Miror.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)