Ispovesti

BIVŠA DEVOJKA MU JE POSTALA MAĆEHA: Zvala je i njegovu novu verenicu da je zaplaši, ali ovakvu osvetu nije očekivala

"Iskreno, da je moj tata oženio moju bivšu, oni ne bi bili u mom životu."

19.04.2024 21:01

BIVŠA DEVOJKA MU JE POSTALA MAĆEHA: Zvala je i njegovu novu verenicu da je zaplaši, ali ovakvu osvetu nije očekivala
Shutterstock

Mnogima je teško po okončanju veze, međutim jedan muškarac našao se u posebno nezavidnoj situaciji. Naime, njegova bivša devojka se udala za njegovog oca, tako da mu je zvanično postala maćeha. Njegova sestra je na društvenim mrežama otkrila detalje o ovoj neobičnoj porodičnoj dinamici, napominjući da njegova bivša sada pokušava da sabotira njegovu novu vezu.

- Jedna od groznih bivših devojaka mog brata se udala za našeg oca i postala naša maćeha. Kada je saznala da je moj brat veren, prvo se požalila da joj nije rečeno u isto vreme kada je on rekao roditeljima i braći i sestrama, a onda je nastavila da pokušava da bude u centru pažnje. Otvoreno je pričala kako naša buduća snaja nije dovoljno lepa ni druželjubiva kao “neke od njegovih bivših devojaka”. Kao vrhunac cele priče, pozvala je njegovu novu verenicu da joj postavi pitanja kako bi se uverila da je ona prava za njega. Pritom se oslovljavala kao njegova maćeha - napisla je sestra, a o tome je pisao i Mirror.

shutterstock.com

Maćeha zvala da proveri buduću "snaju"

Maćeha je uspela da učini i veridbu neprijatnom. Naime, ona se pojavila u beloj haljini do poda, što je izazvalo nelagodu među mladencima, a pokušala je i da održi govor, što je dodatno zakomplikovalo situaciju. Sestra budućeg mladoženje je rešila da najzad uzme stvari u svoje ruke.

- Podmitila sam osoblje u restoranu, podsticala sam konobare da joj daju isključivo bezalkoholna pića tokom cele večeri. Čekala sam da svaki put ode u toalet, a onda sam jurila fotografa da slika celu poridicu, bez nje. Zvanično je nemam ni na jednoj fotografiji. Dobar bakšiš dobio je konobar koji ju je “slučajno” dva puta polio pićem, a ostali su konobari izbegavali da joj daju hranu. Kada je pokušala da održi govor, mikrofon je iznenada dobio neobjašnjive smetnje i prestao je da radi. Priznajem da smo se svi lepo proveli, osim maćehe - objasnila je sestra.

Shutterstock

Maćeha rešila da na veridbi drži glavnu reč, ali nisu joj dozvolili

Nakon što je otkrila svoju osvetu na Reditu, mnogi čitaoci su bili iznenađeni. Ova neobična priča izazvala je različite reakcije, a mnogi su izrazili iznenađenje što bivša devojka čoveka i dalje igra značajnu ulogu u životu mladoženjine porodice. Njeno ponašanje izazvalo je osude i kritike, a neki su izrazili nadu da će imati "veoma jadan zajednički život".

- Činjenica da je mladoženja još uvek u kontaktu sa ocem je pravo čudo.

- Iskreno, da je moj tata oženio moju bivšu, oni ne bi bili u mom životu.

- Ono što stvarno ne razumem je zašto ovaj čovek još uvek razgovara sa svojim ocem?

- Volim svog tatu, ali bio bi mrtav za mene da je to učinio mom bratu ili sestri.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)