Ispovesti

ZATRUDNELA JE NA FESTIVALU, SADA NE ZNA KO JE OTAC NJENOG DETETA: Devojka na Fejsbuku nudi 1.000 evra svakome ko joj otkrije identitete ovih muškaraca

Burna avantura dobila je neplanirani nastavak.

11.02.2024 17:42

ZATRUDNELA JE NA FESTIVALU, SADA NE ZNA KO JE OTAC NJENOG DETETA: Devojka na Fejsbuku nudi 1.000 evra svakome ko joj otkrije identitete ovih muškaraca
shutterstock.com

Jedna samohrana majka je izazvala nevericu na internetu nakon što je priznala da ne zna ko je otac njenog deteta i traži pomoć stranaca da ga pronađe. Na Fejsbuku je anonimna majka podelila fotografiju grupe muškaraca sa odmora, pitajući svoje prijatelje da li ih neko može identifikovati.

- Da li je neko video ove momke? Hitno je! Oni su Englezi iz Buckinghamshire-a. Upoznala sam ih u Hrvatskoj na Hideout (festivalu)... Imam jedno njihovo dete!!!" - napisala je na društvenim mrežama.

Žena je zatim navela da nudi nagradu onima koji uspeju da pronađu dugo izgubljenog oca deteta.

- Nagrada od 1000 funti (1100 evra)!!! Molim vas, lajkujte i podelite! Pomozite mi da pronađem oca svog deteta...-  dodala je.

Foto: Shuterstock

Devojka ne zna ko je otac njenog deteta

Ovaj neverovatan post ubrzo se proširio internetom, pojavljujući se na nekoliko Redit niti gde je ostavio ljude zbunjene. Jedan korisnik Redita komentarisao je:

- Ah priče koje neće moći da ispriča svojim unucima...

- Pitam se da li zna koji je. 

- Ne verujem da je ovo stvarno.

- Ništa nije toliko kičasto kao traženje oca svog deteta- usledile su burne reakcije.

Neki su se zapitali da li je post možda bio šala, objavljen od strane nekog od ženinih prijatelja kao šala. Jedan je komentarisao: Neko je ostavio svoj Fejsbuk prijavljen.

Ipak, ovo nije prva mama koja je koristila društvene mreže kako bi pokušala da pronađe oca svog deteta. Mediji su ranije pisali o novoj mami koja je postavila fotografije dva moguća oca i pitala internet zajednicu koji više liči na njenog dete: "Pitanje za vas sve, želim vaše mišljenje, na koga moja ćerka liči?! Ko? Onaj u beloj majici ili onaj sa šeširom?!"

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)