Ispovesti

INCIDENT SA SVOJE DEVOJAČKE VEČERI NIKADA NEĆE ZABORAVITI: Nepozvani direktor joj upao na zabavu i počeo da se skida, usledila je nezapamćena drama (FOTO)

Sara Alhari je do detalja opisala događaj koji se dogodio još 1989. godine, ali i dalje često nasmeje sve.

08.01.2024 21:00

INCIDENT SA SVOJE  DEVOJAČKE VEČERI NIKADA NEĆE ZABORAVITI: Nepozvani direktor joj upao na zabavu i počeo da se skida, usledila je nezapamćena drama (FOTO)
shutterstock.com

U jednom od najneobičnijih događaja na devojačkim večerima, šef izvesne gospođe doslovno uništio proslavu ostavivši prisutne u šoku. Sara Alhari je podelila detalje ovog nezapamćenog incidenta koji se dogodio njenoj mami na devojačkoj večeri davne 1989. godine. Gospođa Alhari je inače bila poznata po svojoj urednosti i profesionalnosti, ali ovo devojačko veče će zauvek ostati urezano u njenom sećanju. 

- Mamin šef, koji nije bio pozvan, očigledno je čuo šta će se dešavati, kada i gde, pa je odlučio da se pojavi na veselju pre venčanja, donoseći sa sobom neviđeni haos. Poznato je da voli da popije koju čašicu više, što je još jedan od razloga što ga mama nije pozvala. Već na sredini večeri padao je po klubu na goste koji su ga pridržavali i očigledno bio uveliko pripit - započinje priču Sara, a o tome je pisao i San.

shutterstock.com

Zabavljali su se na devojačkoj večeri dok nije stigao pijani šef

Deo zabave uključivao je muškog stripera koji je izveo ples u duhu prave devojačke večeri. Međutim, stvari su brzo izmakle kontroli kada se nastup stripera završio, a dame su i dalje aplaudirale i dovikivale da žele još. Tada je totalno pijan mamin direktor skočio iz ćoška i pridružio se performansu, šokirajući sve prisutne.

- Mamin direktor je samo iskočio i rekao nešto u stilu: “Ako ste tražile Adonisa, dobile ste ga!” Onda je pred svim radnicama počeo da se skida. Žene su užasnute otrčale do toleta, kako bi izbegle scenu. Kada su izašle zatekle su ga kako leži onesvešćen u donjem vešu u ćošku kluba. Moja mama je morala da zove njegovu ženu kako bi došla po njega. Jedva su ga uvukli u auto. Najinteresantnije je da se on sutradan pred svim zaposlenim ponašao kao da se baš ništa nije dogodilo - završila je Sara.

pexels.com

Posle stripera se situacija otela kontroli

Komentari su odmah usledili.

- Nije isključeno da se on, kao i svaki alkoholičar zaista toga ne seća.

- Ma samo se pravi da se ne seća kako bi izbegao razgovor na tu temu.

- Ja bih samo želeo da me zemlja proguta, mislim da bih otvorio bolovanje.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)