Ispovesti

NAKON VEČERE KRENULA JE KUČI NI NE SLUTIVŠI KAKAV REKVIZIT JE PONELA SA SOBOM: Svi u neverici gledaju šta ova devojka ima na sebi (VIDEO)

Pejdž Martinski je zabeležila svoju reakciju nakon što je shvatila šta joj se desilo.

26.12.2023 19:40

NAKON VEČERE KRENULA JE KUČI NI NE SLUTIVŠI KAKAV REKVIZIT JE PONELA SA SOBOM: Svi u neverici gledaju šta ova devojka ima na sebi (VIDEO)
TikTok/Printscreen/pmartinski

Jedna večera u restoranu se pretvorila u nezaboravan modni peh za jednu ženu čiji je neobičan potez postao prava internet senzacija. Pejdž Martinski je zabeležila svoju reakciju nakon što je shvatila da je izašla iz restorana noseći nešto što nije planirala - ubrus koji je koristila za vreme večere. Snimak njenog otkrića postao je viralan na TikToku, a Pejdžina reakcija izazvala je smeh kod mnogih korisnika ove društvene mreže.

TikTok/Printscreen/pmartinski

Pejdž je drugarica gledala u neverici


Kako je izgledala ova urnebesna situacija? Pejdž je ušla u toalet restorana i tada shvatila da je i dalje nosila ubrus sa večere. Njen smeh odzvanjao je toaletom dok je pogledala sebe u ogledalu, a njena drugarica je takođe bila zbunjena kada je primetila grešku. Tiktokerkina šala u opisu videa "Još uvek nije shvatila" dodatno je nasmejala sve koji su gledali snimak.

U videu se može videti ubrus koji je Paige improvizovala kao kecelju, a ona je objasnila da je to učinila iz opreza jer je sklona prosipanju soja sosa na svoje bele pantalone. Ova urnebesna situacija naišla je na oduševljenje korisnika TikToka, koji su u komentarima hvalili modni izbor i smatrali da joj "stvarno dobro stoji". Jedan od komentara čak je bio "Srećom je samo otišla u toalet, inače bi se sigurno upiškila od smeha, ovo je neprocenjivo!".

 

@pmartinski

it’s her still not realizing for me (if you saw me on the streets no you didnt)

♬ original sound - PaigeM

 


Pejdž je ovim neobičnim dešavanjem pokazala da ponekad i najmanje greške mogu postati nezaboravni trenuci koji nasmeju mnoge. Njen video postao je hit na društvenim mrežama i podstakao ljude da se zabave i uživaju u svakodnevnim situacijama koje nam život donosi.

 

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)