Šminka

NA POSLU DOBILA UPOZORENJE ZBOG PROVOKATIVNE GARDEROBE: Kad vidite šta je obukla ostaćete u čudu, niko ne vidi problem (VIDEO)

O ovom snimku svi govore.

10.12.2023 10:02

NA POSLU DOBILA UPOZORENJE ZBOG PROVOKATIVNE GARDEROBE: Kad vidite šta je obukla ostaćete u čudu, niko ne vidi problem (VIDEO)
tiktok/@notmariedee

Meri Di je Tiktokerka iz Britanije, a nedavno je postala tema svađe na poslu zbog svoje odevne kombinacije koju je nosila u kancelariji. Naime, Meri tvrdi da je bila u skladu sa pravilima oblačenja na svom radnom mestu kada je obukla top s visokim ovratnikom i uske pantalone, ali je ipak bila upozorena iz sektora za ljudske resurse.

Na snimku na kojem nosi majicu uzorka zmijske kože i crne pantalone,slične helankama. Meri je istakla da je jedna žena iz kadrovske službe napisala da je njena odeća bila neprikladna. Uprkos tome što se smatrala pokrivenom od glave do pete, većina korisnika koji su pogledali video stala je na njenu stranu, izražavajući zbunjenost i podršku.

tiktok/@notmariedee

Meri Di izazvala je brojne probleme na poslu zbog svog načina oblačenja

- Pokrivena sam od glave do pete- piše u nazivu videa.


Ovo nije prvi put da je Meri upozorena zbog svoje garderobe na poslu, pa su počele da se javljaju sumnje da je žena iz ljudskih resursa možda ljubomorna na nju. Komentari podrške na društvenim mrežama isticali su da Meri izgleda vrlo profesionalno te da nije kriva za situaciju.

 

@notmariedee

Im covered head to toe tho….

♬ Just Say Det - Moneybagg Yo

 

- Izgledaš sasvim u redu.

- Ona je ljubomorna na tvoj izgled.

- Zaista si prezgodna i to će se videti šta god da obučeš.

-  Želeo bih da radim sa tobom - samo su neki od komentara koji su se nizali ispod snimka.

 

@notmariedee

Its called job security look it up! ♬ original sound - Alfelion

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)