Ispovesti

PRIMETIO JE DA NJIH DVOJE POSEĆUJU TAJNU PROSTORIJU U ŠKOLI: Kada je supruzi otkrio svoje namere, nastao je fijasko (FOTO)

Kako se ponašati kada primetite da dvoje ljudi na poslu koji su u braku imaju aferu?

28.11.2023 20:00

PRIMETIO JE DA NJIH DVOJE POSEĆUJU TAJNU PROSTORIJU U ŠKOLI: Kada je supruzi otkrio svoje namere, nastao je fijasko (FOTO)
Shutterstock

Mnogi kolektivi imaju klauzulu koja podrazumeva zabranu stupanja u vezu sa kolegom ili koleginicom sa posla. Međutim, šta uraditi ukoliko otkrijete takvu vezu? Jedan profesor sa koledža je primetio dvoje nastavnika koji su previše bliski, pa se osetio odgovornim da obelodani njihovu navodnu aferu.

- Imam 41 godinu, kao i moja supruga. Primetio sam da dvoje nastavnika koji predaju istom razredu sve vreme provode zajedno. U pitanju su muškarac i žena koji predaju isti predmet i koriste istu učionicu. Ta učionica ima pregrađeno odeljenje na kome se nalazi sofa na razvlačenje. Prostorija nema prozore i pretpostavljam da je predviđena da se odmori ili nešto slično. Međutim, sasvim slučajno sam primetio da oba ova nastavnika svaki veći odmor provode tamo zajedno i zaključavaju se - započinje priču ovaj profesor, a o tome je pisao i San.

shutterstock.com

Prijavio dvoje kolega koji su preterano bliski

On je dodao da nije siguran da li njih dvoje imaju aferu ili samo odmaraju, ali je previše čudno što sve vreme provode zajedno na nastavi i van nje, dok su u prostorijama škole.

- Ne samo što škola zabranjuje da nastavno osoblje bude u vezi, već su i oboje u braku. Osećao sam se odgovornim da direktoru škole to prijavim. Kada sam to saopštio supruzi odgovorila je da se to nas ne tiče, čak i da njih dvoje imaju aferu. Druga stvar zbog koje je ljuta na mene je činjenica da ukoliko to dvoje kolega dobuju otkaz, ona će morati da ih menja dok ne dođe zamena, što će značiti više posla za nju bez novčane nadoknade. Ne znam da li sam uradio pravu stvar - upitao je on.

Shutterstock

Žena se naljutila na njega zbog prijave kolega

Komentari su ubrzo usledili.

- Ukoliko poslovni kodeks brani veze na poslu, dobro ste uradili što ste ih prijavili.

- Ne samo što ste vi to primetili, već su verovatno primetili i učenici, pitanje je kada bi vest stigla i do direktora.

- Možda su izgubili posao, ali možda ste im spasili brak, ukoliko bar sada okončaju aferu, dok nema posledica.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)