Ispovesti

POZVALA JE SVEKRVU NA DEVOJAČKO VEČE I USLEDILE SU ŠOK SCENE: Ono što je buduća mlada videla prenerazilo ju je, u sve je umešan i striper! (FOTO)

Želela je da bude pristojna i majku svog verenika uključi u slavlje, međutim, nije se nadala njenom razuzdanom ponašanju.

20.08.2023 21:00

POZVALA JE SVEKRVU NA DEVOJAČKO VEČE I USLEDILE SU ŠOK SCENE: Ono što je buduća mlada videla prenerazilo ju je, u sve je umešan i striper! (FOTO)
Shutterstock

Devojačko veče je ustaljena proslava svake buduće mlade, na kojoj okuplja najbolje prijateljice, rođake i sve žene koje joj bitne u životu kako bi proslavile njene poslednje devojačke dane. Po običaju one su obučene u roze boju dok mlada nosi belo i cela proslava ima neki uobičajeni protokol. Na mnogim takvim zabavama buduća mlada angažuje stripera koji zabavlja žensko društvo.

Jedna čitateljka Dejli Star- a je mislila da će i njena proslava proteći poput drugih na kojima je prisustvovala ili o kojima je čula, zabavljajući se sa ženama, međutim, sve je pošlo nizbrdo kada je pozvala na zabavu svoju svekrvu.

Devojka je otkrila u ispovesti kako je njena svekrva bila prava noćna mora na ovom slavlju i da ju je skoro upropastila. Pošto je popila previše alkohola, majka njenog verenika je izgubila kontrolu nad svojim ponašanjem pa je spopala muškog stripera ponašajući se prema njemu krajnje razuzdano. Ne samo to, svekrva iz najgorih noćnih mora je u hotelu napravila štetu razbivši ukrase u sobi i tuš, što je morala njena buduća snajka da plati.

Kako je njeni prijatelji nikada ranije nisu videli u ovakvom stanju, ostavila je izuzetno šokantan utisak. Uprkos tome, kako devojka ističe u svojoj ispovesti njena svekrva se drži parole "šta se desilo na zabavi ostaje na zabavi" što ona smatra nepravednim jer njen sin i muž zaslužuju da znaju kakva je. Devojka je izrazila zabrinutost za venčanje koje tek predstoji i mogućnost da se njena svekrva slično ponaša.

shutterstock.com

Devojka je u dilemi šta da radi nakon što je videla ponašanje svoje svekrve

Savetnica za odnose je devojci preporučila da pusti da se prašina malo slegne, a onda da pozove svoju svekrvu na šolju čaja kako bi porazgovarale i kako bi otkrila da li se ona seća tog vikenda i da li se kaje i izvinjava zbog toga.

- Ako to ne učini, onda ćete imati puno pravo da pitate da li je njeno ponašanje prihvatljivo. Morate da dobijete uverenje od nje da će se na venčanju ponašati primereno. Jasno joj dajte do znanja da niste spremni da čuvate tajne od svog budućeg muža ili da počinjete brak na lažima - savetovala ju je ona.

Takođe je poručila da je pitanje hoće li priznati mužu da ga je prevarila. Devojci je rekla da svi grešimo naročito kada smo uzbuđeni, ali da njena svekrva treba da bude svesna da ona jednostavno želi da raščisti neke stvari.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)