Ispovesti

SUPRUGA MU TRAŽI 250 EVRA DA BI BILA INTIMNA SA NJIM: Sada je otkrio šta je prethodilo njenoj odluci, niko ne bi trpeo takvo poniženje (FOTO)

Stara poslovica kaže da se "osveta servira hladna", a evo kako to posmatra ova dama.

30.07.2023 21:00

SUPRUGA MU TRAŽI 250 EVRA DA BI BILA INTIMNA SA NJIM: Sada je otkrio šta je prethodilo njenoj odluci, niko ne bi trpeo takvo poniženje (FOTO)
Shutterstock

Svaka bračna zajednica počinje idilično, ali posle nekog vremena često dolazi do prezasićenosti partnerom. To se najčešće odnosi na intimne momente i partner neretko pokušava da proba nešto novo ne bi li video da li problem leži u njemu, ili samo u zamoru od bračnog života.

Shutterstock

U skoro svakoj bračnoj zajednici dolazi do prezasićenja sa pratnerom.

Ovaj muškarac je jednom prilikom je platio se*sualnu radnicu, jer imao problema sa erekcijom. Njegova supruga je, saznavši za to, rešila da mu se osveti na nesvakidašnji način, tako što mu svaki put za intimne odnose traži novac. Svoju ispovest je podelio sa stručnjakom za intimne odnose, a piše San.

- Imam 55, a moja supruga 52, a u braku smo već 25 godina. Zaista je volim, ali u jednom periodu sam imao problem sa erekcijom, pa sam platio dami lakog morala za se*sualnu uslugu, samo da bih proverio da li je sa mnom sve u redu, a ne da bih prevario svoju ženu - započeo je svoju ispovest ovaj muškarac.

shutterstock.com

Njegova supruga je počela da mu traži novac za intimne odnose.

Surpuga je ubrzo počela da mu traži novac za intimne odnose sa njom, ali njemu ništa nije bilo čudno.

- Nakon nekog perioda supruga je od mene tražila 150 evra za intimne odnose. Moram da kažem da me je to u početku uzbuđivalo i da sam mislio da želi da unese nešto novo u našu vezu. Međutim, kada je cenu podigla na 250 evra počeo sam da sumnjam da je možda saznala sa moju prevaru - kaže zabrinuti muškarac.

shutterstock.com

iako je mislio da je zabava, ovo je bila njena osveta, a sada spava na kauču.

Njegova sumnja je bila istinita.

- Od momenta kada mi je priznala da je saznala za ono što sam uradio pre nekoliko meseci počela je da me vređa i naziva pogrdnim imenima. Nije želela da sasluša moje objašnjenje i da moja ideja nije bila prevara i do tog dana spavam na kauču. Samo želim svoju ženu nazad, šta da radim? - pitao je ovaj muškarac savetnika za emotivne odnose. 

shutterstock.com

Umesto da joj se pravda treba smireno da razgovara sa njom.

Stručnjak za emotivne odnose mu je dao opsežan ogovor. 

- Čini se da postoji mnogo ljutnje s obe strane, ali morate da shvatite da je njeno samopouzdanje narušeno i da vas zbog toga kažnjava. Umesto da pokušavate da joj objasnite zbog čega ste se odlučili na intimni odnos sa drugom ženskom osobom, kakva god da je, morate da sačekate trenutak da smireno porazgovarate sa njom. Takođe, dobra opcija bi bila bračna terapija ukoliko se zajedno složite da je to dobra opcija - kaže stručnjak. 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)