Ispovesti

ZVEZDA FILMOVA ZA ODRASLE SLUČAJNO BILA S BLIZANCIMA: Nisam mogla da poverujem šta vidim kada su u pitanju njihovi polni organi!

Čuvena Anđela Vajt otkrila je i koliko joj je trajao najduži intimni odnos, ali i da bi se u krevetu najverovatnije složila i sa vanzemaljcem.

02.04.2023 22:01

ZVEZDA FILMOVA ZA ODRASLE SLUČAJNO BILA S BLIZANCIMA: Nisam mogla da poverujem šta vidim kada su u pitanju njihovi polni organi!
Printscreen Instagram/theangelawhite

Zvezda filmova za odrasle Anđela Vajt (34) nedavno je u jednom podkastu govorila o svojim najluđim ljubavnim vezama koje je imala. Prema njenim rečima, upustila se u romansu sa jednim obožavaocem ni ne sluteći kakvo je iznenađenje čeka. Naime, posle izvesnog vremena upoznala je njegovog brata i ostala u potpunom šoku.

Identična braća

Anđela je otkrila da je slučajno upoznala jednog svog fana i započela vezu s njim.

- Hemija je bila odlična, baš smo se lepo slagali. Sve je bilo u redu dok jednom prilikom nisam upoznala njegovog brata. Oni su bili identični blizanci, a ja nisam imala pojma. U tom trenutku sam shvatila da sam imala se*s sa obojicom, a da to nisam ni znala – ispričala je ona.

Kako je pojasnila, njih dvojica su potpuno isti, čak im je i veličina polnog organa ista, pa nije ni slutila da se radi o dva različita mladića.

- Sve je bilo potpuno slučajno, ali to je upropastilo moju vezu. On je jeste bio moj obožavalac i bili smo baš zaljubljeni. Ali sve se pokvarilo pa smo raskinuli – dodala je Anđela.

Opisujući susret sa bratom blizancem svog partnera ona ističe da ni u jednom trenutku nije slutila da zapravo ima se*s sa dva muškarca.

- Sećam se da smo bili na nekom partiju i blizanac mi je rekao da ima iznenađenje za mene. Pozvao je svog brata i ja sam ostala u šoku. Nisam imala pojma da sam u vezi ne s jednim, već dva potpuno ista muškarca – dodala je ona.

Veza i sa bratom

Kako je rekla, posle izvesnog vremena nakon raskida sa blizancem broj jedan upustila se u vezu sa njegovim bratom.

- Proradila je hemija i sa njim. Oni su fizički bili potpuno identični, ali nisu bili isti po karakteru. Obojica su bili sjajni momci na svoj način. Nije bilo nikakve zle namere prosto se tako dogodilo – rekla je ona.

Anđela je otkrila da je najduži intimni odnos koji je imala trajao šest sati, da voli da bude u otvorenim vezama i da bi se „složila“ i sa vanzemaljicem.

- Teško je razdvojiti zaljubljenost i ljubav, ali ja sam uvek znala kad sam zaljubljena a kad je to nešto jače i više. Dok postoje emocije sve je super, kad to prođe nema razloga ostajati u vezi – smatra ova tamnokosa lepotica.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

nekko

03.04.2023 16:28

Sta je u toj duzini odnosa lepo? Imao sam najvise 4 odnosa u jednom danu. Taj cetvrti je traja preko sat i po i to zato sto nisam mogao vise da stojim. Nije bilo lepo. Ovi sto nisu videli piiiiip, mogu samo da lazu u vezi trajanja odnosa. Nema sanse! Cak i "oni" filmovi se snimaju u vise navrata.