Ispovesti

POŽELELA JE DA NAPRAVI MAFINE, ali zbog onog što je potom izvadila iz rerne doživela je potpuni šok! (VIDEO)

Biti dobar kuvar nikako nije lak zadatak, u šta se uverila i jedna dama koja je naizgled bezazlenom greškom uspela da napravi pravo čudo.

16.02.2023 11:01

POŽELELA JE DA NAPRAVI MAFINE, ali zbog onog što je potom izvadila iz rerne doživela je potpuni šok! (VIDEO)
shutterstock.com

Kuvanje ili pravljenje kolača mnogim ženama nije omiljena aktivnost, ali i pored toga što nisu vešte u kuhinji većina želi najbolje za sebe i porodicu, pa se odvaži da ih iznenadi nekim dezertom, naročito ako imaju decu. Greške su kod početnika neminovne, pa i sve dok se ne usavrše kulinarska umeća, međutim, i onim veštijim dogodi se tu i tamo poneki propust. Ipak, treba priznati da nema goreg osećaja od prevelikog optimizma da će kolači ispasti onako kako ste zamislili, a na kraju se razočaramo.

Jedna Tiktokerka, koja na toj društvenoj mreži objavljuje sadržaj kao Giovanna, podelila je svoje neprijatno iskustvo iz kuhinje sa pratiocima. Kako kaže u objavi, sledila je sve korake po receptu želeći da napravi klasične mafine, koji su većini nas omiljeni, međutim, kada ih je izvadila iz rerne imala je šta da vidi.

Njeni kolači su ličili na sve samo ne na mafine, a mnogi su se u komentarima složili da najviše izgledaju kao pečurke.

Printscreen/Tiktok/gioangievictor

Mafini su bili slični pečurkama ili krompiru, a neke su oblikom podsetili i na đumbir

Iako ih je napravila regularnom smesom za mafine, koju je zatim sipala u korpice i kalup predviđen za njih, kolači su, kako je pokazala u objavi, dobili nikad čudniji oblik. Na pojedinim mestima su se izobličili i izgledali poput pečuraka, što ju je potpuno zaprepastilo, ali i obeshrabrilo.

- Da li je moguće?! Da li se ovo samo meni dešava?! Da li mi univerzum nešto poručuje??? Plačem i smejem se od muke, evo... što sam pravila mafine, pravila sam - napisala je ona u svojoj objavi.

Kolači su prilično nasmejali njene pratioce, ali ih i iznenadili.

- Ja sam mislila da je ovo krompir -

- Je li to đumbir? -

- Haha... kako si ovo uspela? -

- Ja mislila pečurke hahaha -

- Kakve su ti misli takvi i mafini - poručili su joj korisnici mreže, aludirajući na to da je oblik mafina mnoge podsetio i na nešto drugo. 

Pojedinci su poručili ženi da više ne pokušava da kuva i priprema kolače "jer joj to očigledno ne ide". Ipak, na kraju je dobila odgovor na dilemu šta se dogodilo s njenim poslasticama. Naime, jedna žena joj je rekla da je mogući razlog zbog čega su mafini takvi taj što nije dobro promešala prašak za pecivo, zbog čega su se stvorile grudvice i izazvale takve izbočine.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)