Ispovesti

ONA JE PREKO DANA VATROGASAC A UVEČE NASTUPA U KLUBOVIMA: Zavodljiva Anika izgleda kao milion dolara, muškarci joj se stalno nude (FOTO)

Atraktivna Nemica voli da postavlja golišave fotografije na društvene mreže a omiljene su one na kojima je u donjem vešu sa saksofonom u rukama.

12.02.2023 13:00

ONA JE PREKO DANA VATROGASAC A UVEČE NASTUPA U KLUBOVIMA: Zavodljiva Anika izgleda kao milion dolara, muškarci joj se stalno nude (FOTO)
instagram.com/anikeekina

Atraktivna Nemica Anike Ekina (36) nosi nezvaničnu titulu najseksepilnije žene koja se bavi poslom vatrogasca. Ona obožava da postavlja golišave fotografije na društvene mreže.

Osim što je vatrogasac, ujedno je i talentovana muzičarka pa često pozira u donjem vešu sa saksofonom u rukama što dodatno raspaljuje maštu njenih muških fanova. Kako je najavila uskoro kreće na turneju sa svojim bendom.

Gasi požar i svira saksofon

Sa kratkom plavom kosom i bujnim grudima ova lepotica obožava da se slika u provokativnim izdanjima.i. Čak i kad se fotografiše zakopčana do grla u rolci ne nosi brushalter pa joj se jasno ocrtavaju bradavice ispod tankog materijala.

- Uvek ću biti odana svojoj vatrogasnoj brigadi i spašavanju ljudi – poručila je ona.

Pored brojnih komplimenata koje dobija za svoj izgled, atraktivna Nemica otkriva i da je muzika veoma važan deo njenog života.

 

 

Svira saksofon u bendu i rado nastupa ne samo na koncertima već i na privatnim proslavama. Često pozira u donjem vešu sa saksofonom u rukama što dodatno raspaljuje mušku maštu.

- Već sam snimila nekoliko pesama i želela sam više da se posvetim muzičkoj karijeri. Ali, onda je počela pandemija pa je sve stalo. Sad se vraćamo na scenu i često nastupamo po klubovima na Ibici – otkrila je ona.

Na pojedinim slikama pozirala je razgolićena u uniformi vatrogasca što je oduševilo njeno fanove.

Pljušte komplimenti

Svaka njena objava dočekana je brojnim komplimentima mahom muškaraca koji ne kriju divljenje prema atraktivnoj Nemici.

- Sanjam te noćima, predivna si- 

- Voleo bih da te gledam kad sviraš ili kad gasiš požar- 

- Izgledaš veličanstveno, tako si seksi. Ne znam šta mi se više sviđa da te zamišljam sa vatrogasnim crevom u rukama ili sa saksofonom -

- Prelepa si! Imaš tako lepe i zavodljive oči. Tako bih voleo da te lično upoznam i da ugasiš moju vatru – bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama.

Sudeći po komentarima na njene objave pišu joj muškarci sa svih strana sveta, pa komplimente dobija na nemačkom, engleskom i španskom jeziku.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)