Ispovesti

ODVEO DEVOJKU NA SVINGERSKU ŽURKU, TU SU BILI I NJENI RODITELJI! Usledio je šok, slošilo mu se od scene koju je zatekao (FOTO)

Umesto uživanja u neobičnom iskustvu sa više parova oni su se pokupili i otišli pre nego što je sve počelo.

22.01.2023 22:01

ODVEO DEVOJKU NA SVINGERSKU ŽURKU, TU SU BILI I NJENI RODITELJI! Usledio je šok, slošilo mu se od scene koju je zatekao (FOTO)
shutterstock.com

Jedan Britanac (24) koji je iz razumljivih razloga želeo da ostane anoniman oduševio se kad je njegova devojka pristala da mu ispuni najveći intimnu želju o kojoj je maštao godinama. Naime, on je uspeo da ubedi svoju partnerku da zajedno budu deo grupnog seksa. Međutim, kad su došli na jednu svingersku žurku, uživanja u ostvarivanju erotskih fantazija, dočekao ih je šok. Pogegli su glavom bez obzira i pre nego što je sve počelo. 

shutterstock.com

Mladić je bio u šoku kao i njegova devojka pa su se pokupili i otišli pre nego što je bilo šta počelo

Šok i neverica

Ovaj mladić ne krije da je bio vrlo uzbuđen nakon što su se spremili i krenuli na dogovoreno mesto gde su trebale da budu orgije.

- Bio sam vrlo uzbuđen i nisam znao šta da očekujem. Posebno sam bio srećna što ću ovo iskustvo podeliti sa svojom devojkom. Verovao sam da će nas grupni seks još više zbližiti – ispričao je on.

Međutim, ni u najluđim snovima nije očekivao ono što je usledilo. Nakon što su došli na mesto gde se vrela zabava održavala,  on i njegova devojka u grupi muškaraca i žena, koji su takođe trebali da učestvuju u orgijama, ugledali su njene roditelje.

Mladić je bio potpuno šokiran i u neverici kao i njegova devojka. Jednostavno su se pokupili i otišli bez reči.

Pixabay.com

Sreća pa nisu nosili maske za lice inače je moglo svašta da bude

Komentari na mrežama

Njegova objava privukla je veliku pažnju na društvenim mrežama a usledili su brojni mahom duhoviti komentari.

- Tačno mogu da te zamislim kako stojiš sav crven u licu gledajući njene roditelje u ćošku -

- To je moja najgora noćna mora -

- Sreća pa niste nosili maske na licu ko zna šta je sve moglo da se dogodi -

- Smejao sam se pet minuta nakon što sam pročitao tvoju objavu. Kladim se da je naredni nedeljni ručak kod roditelja tvoje devojke bio vrlo zanimljiv – bili su samo neki od komentara na mrežama.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)