Ispovesti

UGLEDALA JE ZGODNOG STJUARDA U AVIONU i odlučila da uradi nešto neočekivano! Njegova reakcija je još više iznenadila! (VIDEO)

Da li biste se usudili da nekoga "startujete" na ovakav način?

11.01.2023 20:01

UGLEDALA JE ZGODNOG STJUARDA U AVIONU i odlučila da uradi nešto neočekivano! Njegova reakcija je još više iznenadila! (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/hibastouhi/

Na putovanjima često srećemo razne ljude koji nam uglavnom pažnju privuku svojim izgledom. Ipak, inicijative za upoznavanje teško da bude jer se često radi o kraćim putovanjima, a i ljudi su rezervisani jer se plaše odbijanja. Uglavnom se sve svede na poglede i možda poneki osmeh.

Ipak, Tiktokerka Hiba Stouši, koja je u avionu ugledla zgodnog stjujarda, odlučila je da preduzme prvi korak jer je on bio muškarac koji joj se dopao posle dužeg vremena. Ne želeći da ga propusti i da sedi skrštenih ruku, odlučila se da mu napiše poruku u kojoj ga je pitala da popiju piće kada avion sleti. Naravno, u poruci je ponudila dva odgovora: "da" i "ne" i dok je on bio u prolazu, diskretno mu je dodala papirić.

Sledeće što se u objavi vidi jeste papirić na kom je srcem zaokruženo "da", a zatim i zgodan muškarac u civilu kako izlazi iz kafeterije sa čašom toplom napitka u ruci. 

- Hrabroooo -

- I tako sam upoznao vašu mamu... -

- Hoćemo apdejt -

- Nema šanse da to radi -

- Tako slatko! Nikada nisam imala inicijativu za ovako nešto - komentarisali su korisnici mreže. 

Međutim, bilo je i onih koji su rekli da ne mogu da zamisle kakva bi bila situacija da je zgodni muškarac odgovorio negativno. Na to se nadovezao jedan Tiktoker koji je naveo da kao član kabinetskog osoblja iz aviona pouzdano zna da muškarci vole kada dobiju takve poruke, te da se to često dešava na raznim letovima.

Inače, devojka iz aviona je na kraju odlučila da obavesti svoje pratioce kako se čitava priča završila, istakavši kako je dotični muškarac zapravo njen suprug. Na kraju je priznala i da su tom prilikom zajedno putovali, te da je došla na ideju da se malo našali. Navela je da joj je žao što je mnogima upropastila uzbuđenje i iščekivanje, ali i naglasila da bi ona svakako na sličan način startovals stjuarda nije udata.

Otkrila je da je ona ta koja je uvek imala inicijativu kad su u pitanju muškarci i da je to isto uradila i sa suprugom za kog se na kraju i udala. Pozvala je sve da se ne plaše i da se ne stide, a da učine prvi korak tamo gde im nešto govori da pokažu inicijativu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari. (0)