Ispovesti

U STANU SAMOHRANE MAJKE ZATEKLI SU UŽAS, u sudoperi je bila hrana od nekoliko nedelja, a šporet zapečen u masti! Usledio je veleobrt (VIDEO)

Poznata Auri Katarina, koja se na TikToku predstavlja kao Kraljica čišćenja, pomogla je jednoj majci troje dece u nevolji i izazvala podeljene reakcije na mreži.

30.12.2022 18:01

U STANU SAMOHRANE MAJKE ZATEKLI SU UŽAS, u sudoperi je bila hrana od nekoliko nedelja, a šporet zapečen u masti! Usledio je veleobrt (VIDEO)
TikTok/ aurikatariina

Humanost i dobrota su besplatni, ali onima kojima je pomoć potrebna oni vrede više od bilo kog blaga. Dirljiva scena koja dolazi iz jedne porodice samohrane majke sa troje dece, pogodila je sve koji su odgledali snimak njenog zapuštenog doma, gde joj je očigledno bila neophodna pomoć. Njen suprug je umro tako da se majka sama starala o troje dece, međutim, kako očigledno nije stizala da kuću pospremi zbog prevelih obaveza, a možda i nekih drugih razloga, njen dom je bio prljav, neuredan, jednostavnije rečeno - potpuno zapušten. Očajnički tražeći pomoć da joj se izađe u susret, majka je čekala da joj neko pomogne u vezi sa spremanjem kuće.

Iako je to u opisu njenog posla, veliku humanost je u ovom slučaju pokazala Tiktokerka Auri Katarina, poznata kao Kraljica čišćenja, koja je odlučila da pomogne porodici u nevolji i adaptira njen dom kako bi mogli dostojanstveno da žive. Pošto je kuća bila prljava i zatrpana smećem, naročito kuhinja, njoj je bilo neophodno dva dana da očisti ceo prostor kako bi on ponovo bio funkcionalan. Rekavši u snimku kako i majka i deca zaslužuju bolji i čistiji dom, Katarina se dohvatila posla i korak po korak je očistila njihov dom, i to potpuno besplatno. 

- Svako zaslužuje pomoć, a u čistom domu se majka i deca svakako bolje osećaju jer imaju čisto okruženje. Ne znam ništa bolje nego da čistim i živim svoj san - rekla je u objavi Katarina.

@aurikatariina

Thank you for watching❤️ It helps my channel grow and helps me find new apartments to clean and people to help!!❤️🎁

♬ Fairytale (From "Shrek") - Geek Music

Korisnici TikToka su bili dirnuti i oduševljeni gestom influenserke, poručivši joj da je sjajna žena.

- Uvek je neka tužna priča iza kuća u ovakvom stanju -

- Mama mi je uvek govorila da možemo biti siromašni, ali ne i prljavi - 

- Hvala što pomažete pojedincima u njihovim teškim trenucima, i to bez osuđivanja. Zaista ste neverovatan čovek. Svetu je potrebno više ljudi poput vas - 

- Apsoluto ste neverovatni -

- Toliko ste lepi iznutra - komentarisali su njeni pratioci. 

Mnogi su u istakli kako je majka verovatno bila suočena s teškim periodom u životu i da je verovatno nešto teško prevazilazila, dok je bilo i pojedinaca koji su komentarisali da ipak ne treba toliko biti zapušten, naročito zbog dece.

- Nadam se da će odsad kuća biti čista i da će nakon mesec, dva biti održavana na isti način kako je Katarina to učinila - zaključila je jedna žena. 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Ja

31.12.2022 11:55

Svaka čast za lep gest pomoći. Ali ovde uopšte nije reč o nedostatku vremena. Ova zena je bolesno aljkava, i to se ne može izlečiti. Za par meseci, opet će biti sve isto neuredno, kao i pre. Smeće i ostaci hrane u sudoperi? St ari pobacane po podu. Ma koliko dece imala, sat vremena posla kada deca legnu uveče, i sve bi blistalo.