Ispovesti

OVU ŽENU RAZAPINJU ZBOG LJUBAVI: Zavela je osamnaestogodišnjeg mladića i to nakon što ga je oterala u zatvor! (VIDEO)

Zbog nesvakidašnje ljubavne priče Tiktokerka Marisa Mari trpi svakodnevne uvrede.

20.12.2022 16:01

OVU ŽENU RAZAPINJU ZBOG LJUBAVI: Zavela je osamnaestogodišnjeg mladića i to nakon što ga je oterala u zatvor! (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/marisamariexo

Da ljubav ne bira ni mesto ni vreme, pokazuje priča Tiktokerke Marise Mari koja je sadašnjeg supruga upoznala na veoma neobičan način.

Naime, dok se mnoge žene drže dalje od "loših" momaka i trude se da ne upadaju u nevolje, ona je kao nekadašnji saradnik na advokatskom slučaju jednog mladića, učinila dosta toga da on bude poslat u zatvor na izdržavanje kazne u trajanju od godinu dana. Ispostaviće se, međutim, da je upravo on muškarac koji će joj posle nekog vremena osvojiti srce i za kog će se udati. 

tiktok/marisamariexo

Kad su se poznali Marisin dečko imao je 18 godina

Marisa je na svom TikTok nalogu podelila svoje nesvakidašnje iskustvo objasnivši kako su se njih dvoje po njegovom izlasku iz zatvora zaljubili do ušiju. U svojoj objavi koju je počela pitanjem "Da li hoćeš jednu priču?" Marisa kaže kako je to najverovatnije nešto najbolje što joj se desilo u životu. Kako je dalje otkrila, posle razvoda od bivšeg supruga, sa kojim je dobila ćerku, odlučila je da se uda za osam godina mlađeg muškarca koji je završio iza rešetaka.

Ona je objasnila da je radila na njegovom slučaju kao saradnik i da je završio u zatvoru na godinu dana, da bi pet godina kasnije bili zajedno u braku. Ostali su u kontaktu, što je kasnije i dovelo do veze. Marisa je tada imala 31 godinu i bila je udata. Bukvalno preko noći je odlučila da ga napusti i proda kuću, a zatim i započne novi život sa novim dečkom.

Iako su je mnogi kritikovali i govorili joj da je strašno kako je ona toliko starija od njega i da će izgubiti prijatelje i porodicu, Marisa je istakla da je to jedna od najboljih odluka koju je donela. 

Sa sadašnjim suprugom očekuje prvo dete, a u međuvremenu radi u jednom salonu. U plesačkim snimcima koje svakodnevno objavljuje na svom nalogu Marisa se ne obazire na okolinu i to što svi kritikuju njenu vezu.

- Ne znam šta je gore, priča ili ples? - 

- Kako si ponosna na ovo? -

- Ko će njemu reći da je on žrtva? - 

- Predatorka - 

- Nadam se da si izgubila posao - 

- Ovo zvuči nezakonito - glase samo neke od mnogobrojnih kritika na Marisin račun. 

Pojedinci su istakli kako je iskoristila "vlast" koju je imala i da je na taj način zavela mladića, a bilo je i onih koji su njen slučaj uporedili sa situacijom kada profesori i profesorke zavedu svoje učenike. 

@marisamariexo Follow your heart … it may be the best thing you ever do for yourself #ColorCustomizer #coloradocheck #fyp #foryoupage #couplegoals }#love ♬ Neon Moon - DJ Noiz

Bilo je i onih koji su ovu ljubavnu priču podržali, međutim, većina smatra da tako nešto nije morala da podeli sa zajednicom na internetu i da je verovatno izbačena sa posla zbog krivičnog dela koje je učinila. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)