Ispovesti

ZBOG OGROMNIH SILIKONSKIH GRUDI TRPI UŽASNE BOLOVE: Ova lepotica ne želi da smanji implante, a razlog je izazvao buru na internetu!(FOTO)

Nejlin Ešli je Amerikanka sa najvećim implantima u grudima koje su dozvoljeni u ovoj državi i oni je izdržavaju.

23.11.2022 19:01

ZBOG OGROMNIH SILIKONSKIH GRUDI TRPI UŽASNE BOLOVE: Ova lepotica ne želi da smanji implante, a razlog je izazvao buru na internetu!(FOTO)
Foto: Instagram/neyleenashley

Nejlin Ešli (33) je zvezda na Instagramu i ima veliki broj pratilaca koji obožavaju njene zanosne obline i redovno proprate svaku njenu objavu. Za njom uzdiše preko 2 i po miliona ljudi koji uživaju u njenim slobodnijim fotografijama. Nejlin je Amerikanka rodom sa Floride koja je prve implatantne stavila u grudi sa svega 18 godina. Ona se tada požalila da zahvat nije najbolje odrađen, te da joj je jedna dojka veća od druge. Ovo je sve nije sprečilo da još dva puta posle toga ponovo uveća grudi, tako da sada ima najveće u SAD.

- Oduvek sam želela da izgledam poput Barbi lutke, i najzad imam takvo telo - pohvalila se plavuša raskošnih oblina, a preneo San.

Iako je Barbika poznata kao lutka bez preteranih atributa, Nejlin smatra da izgleda baš poput nje. Zato je ponovo povećala grudi i zadovljno se pohvalila posle operacije.

 

 

- Imam najveće legalne imlatante koju su dozvoljeni u SAD - ponovo se pohvalila ona milionskim pratiocima, koji su je obasuli pohvalama.

Međutim, Ešlijeva je počela da se suočava sa situacijom bola u vratu i ramenima zbog težine grudi. Vlasnica zvanično najvećih grudi u Americi kaže da ih je platila više od 15.000 evra i da sada trpi bolove, ali ipak, implatanti su njen ozbiljan "izvor zarade", zato nema još uvek nameru da ih smanji.

- Preteške su mi grudi. Zadaju mi bolove u vratu i migrene, takođe ne mogu da trčim niti treniram. Planiram da ih smanjim kada završim sa decom - napisala je ona.

 

 

Reakcije od fanova na ovu njenu objavu bile su očekivane.

-"Gospođo, ukoliko su vam teške, evo doći ću ja da Vam ih pridržim"

"Nikako ih ne smanjujte, izgledaju zanosno"

"Ukoliko predstavljaju opterećenje po zdarvlje, normalno da treba da ih smanjite"

"Postoji "dozvoljena veličina" za implatantne za grudi?"

"Svaki put kada postaviš novi video, ponovo se zaljubim u tebe"

"Odlično bi izgledala i sa manjim grudima ", samo su neki od komentara na njenim objavama na društvenim mrežama.

 

 

 

 

Bonus video:

Komentari (0)