Ispovesti

BRAZILKA SE UDALA ZA KRPENU LUTKU, A SAD "PARTNERA" OPTUŽUJE ZA NEVERSTVO: Marčelo me je varao s drugim ženama dok sam ja bila sa našim bolesnim sinom! (VIDEO)

Mervione Roha Moraes bila je spremna da proslavi prvu godišnjicu braka sa krpenom lutkom Marčelom, ali je završila slomljenog srca.

22.11.2022 21:01

BRAZILKA SE UDALA ZA KRPENU LUTKU, A SAD "PARTNERA" OPTUŽUJE ZA NEVERSTVO: Marčelo me je varao s drugim ženama dok sam ja bila sa našim bolesnim sinom! (VIDEO)
FOTO: INstagram-meirivone_santinha

U moderno doba čuli smo za raznorazne tipične i atipične brakove, međutim, ljubavna priča Mervione Roha Moraes obišla je ceo svet zbog potpuno bizarnog razloga.

Ta žena se, naime, pre skoro godinu dana udala za krpenu lutku kojoj je dala ime Marčelo. Kao da to nije dovoljno zastrašujuće, ona tvrdi da je sa svojim "suprugom" dobila i dete. Mervione, pak, ide i korak dalje od toga i sada tvrdi da joj je brak u krizi jer joj je njen Marčelo neveran.

@meirivonerocha meu lindo bebê o Marcelinho amor da minha vida #mulhercasoucomboneco ♬ som original - Modelos Capcut

- Prijateljica mi je rekla kako je videla Marčela da ulazi u motel s drugom ženom, dok sam ja bila u bolnici tri dana i tri noći sa Marčelinjom, našim sinom, koji je imao virus. Prvo sam pomislila da me ona laže, ali onda sam pogledala njegov telefon i videla poruke sa drugom ženom i uverila se da me vara. Uporno je sve poricao i govorio mi da me voli, dok je, takođe, plačući tražio moj oproštaj. Rasprava je bila jako ružna i uplašila je našeg sina koji je plakao, zbog čega sam mu ja rekla: "Vidiš li šta si uradio?'" Pitala sam ga ko je druga žena u njegovom životu, ali mi nije odgovorio - otkrila je ta krajnje neobična žena, piše portal tv47.

@meirivonerocha a primeira noite no nosso casamento que discutimos e o meu esposo foi dormir no sofá,estou muito triste só com o tempo para perdoar mas o amor fala mais alto tenho que dar uma dura nele mesmo!#mulher ♬ Only Love Can Hurt Like This (Slowed Down Version) - Paloma Faith

Brazilka je dalje tvrdila kako je ušla u žestoku raspravu sa svojim suprugom zbog njegovih neverstava.

- Želela sam da ga izbacim iz porodičnog doma, ali sam shvatila da ga previše volim. Mislim da ne bih mogla da živim bez svog muža. Ako se ponove ovakve situacije, neću mu više praštati - tvrdi Mervione. 

@meirivonerocha hoje comemoramos bodas de chiclete 11 meses de casados apesar das desavenças, e problemas conjugais, Eu te amo muito meu amor Te amo#mulher ♬ Photograph - Ed Sheeran

Inače, taj zaista bizaran par dospeo je na naslovnice svetskih medija početkom godine kada je Moraesova govorila o ljubavi svog života. Potom je otkrila i kako će dobiti bebu, a kako ne želi da je rodi van braka, organizovano je i venčanje. Ceremoniji je, verovali ili ne, prisustvovalo oko 250 zvanica.

@meirivonerocha Dia das crianças filho lindo mamãe e papai ama muito marcelinho uma criança feliz #mulhercasoucomboneco ♬ som original - DeIguatu

Moraesova je, inače, na društvenim mrežama objavila snimak "porođaja" kada je njenu porodicu uveličao jedan "dečak", koji je poput svog oca krpena lutka. Dala mu je ime Marčelinjo.

Malo je reći da je ta priča šokirala svet. Zbog toga je, međutim, njen nalog na TikToku pun snimaka njenog bračnog života, koji se kose sa zdravim razumom.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)