Ispovesti

ŽENA MI JE REKLA DA ĆEMO IMATI TROJKU AKO ISPUNIM 2 USLOVA: Sve sam učinio, a njena reakcija je skandalozna!

Ispovest ovog muškarca pomera granice mogućeg.

31.10.2022 08:05

ŽENA MI JE REKLA DA ĆEMO IMATI TROJKU AKO ISPUNIM 2 USLOVA: Sve sam učinio, a njena reakcija je skandalozna!
shutterstock.com

Jedan oženjeni muškarac koji je u višedecenijskom braku, davnih dana je partnerki saopštio da bi želeo da isproba seksualni odnos utroje. Ona mu je tada rekla da će mu to omogućiti, međutim, uz uslov da on ispuni određene kriterijume. Svaki je zahtevao određenu količinu novca.

Put na Floridu bio je jedan od zadataka koje je taj muškarac morao da ispuni, a drugi je bio da otplati nekretninu u kojoj su živeli. Godinama kasnije, sticajem neplaniranih okolnosti muškarac je ispunio zadato, a onda je usledio hladan tuš. Ovo je njegova priča.

Foto: Shutterstock

Sakupio je novac i bio je spreman na akciju

- Još davne 2006. supruga mi je obećala da će mi dozvoliti da imamo seks utroje sa bilo kojom ženom, ali pod uslovom da je odvedem na Floridu i da otplatim našu hipoteku na kuću. Upravo sam završio oba data zadatka - počinje svoju ispovest anonimni muž, a prenosi Dejli Mejl.

On objašnjava kako mu je došao neočekivani priliv novca koji mu je omogućio da dođe na korak do svog sna - da ima seks sa dve žene istovremeno, a da to ne naruši njegov brak.

- Moj stric je preminuo u martu ove godine i neočekivano, prodajom njegove nekretnine, dobio sam određenu svotu novca. Odmah sam odveo ženu na putovanje koje je tražila. Sada kada smo se vratili sa Floride, podsetio sam je na obećanje koje mi je dala još pre 16 godina. Suptilno sam spominjao neke od žena sa posla koje su me privukle. Odjednom je postala veoma hladna i distancirana prema meni. Dogovor je dogovor, zar ne? - požalio se taj muškarac.

shutterstock.com

Muškarac koji je poželeo odnos s dve žene odjednom ne odustaje od svoje fantazije

Na tu iskrenu ispoves usledili su brojni komentari. Muškarci su ga podržavali, a žene osuđivale. 

- Velika je razlika u emocijama koje ste imali pre 16 godina i koje imate sada - 

- Verovatno je to sve bila njena šala, misleći da nikada nećeš imati dovoljno novca - 

- Da li si zaista mislio da će ikad pristati na trojku? - 

- Raduj se ako se ne razvede od tebe i zaboravi na maštariju, nema od toga ništa - samo su neki od komentara koji su se ređali na neobičnu priču.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)