Brak i veze

OČAJNI STE JER STE JOŠ UVEK BEZ DEČKA? Nakon ovih saveta ćete ga sigurno odmah pronaći

Pojavljujete se svuda, trudite se da ste u centru pažnje ali vam pronlaženje partnera za vezu baš i ne ide od ruke. Možda preskačete neke važne stvarii korake.

01.09.2022 18:00

OČAJNI STE JER STE JOŠ UVEK  BEZ DEČKA? Nakon ovih saveta ćete ga sigurno odmah pronaći
Foto: Shutterstock

Pronalaženje dečka u današnje vreme postala je olimpijska disciplina i izazov za koji se treba naoružati strpljenjem i dobrim živcima. Dobrog momka nije lako naći i često na tom putu mnoge devojke ne znaju kakvim stvarima da se vode i kako da se postave u  potrazi. Želeći da privuku nekog, često rade i pogrešne stvari, a evo šta stručnjaci smatraju poželjnim ako ste u jednom ovakvom „projektu“.

Muškarci vole lov

Ako ste videli neke svetlucave i šarene igračke za mačke koje odvlače pažnju i za kojima one neprestano jure jer ih animiraju, a neke su namenjene i da stimulišu mozak naših ljubimaca, onda znate kako bi trebalo da delujete na muškarca. Poput blistave, plišane igračke oko koje se bukvalno muškarci lome i žena bi trebalo da izgleda zabavno, uzbuudljivo i koketno, ali i često van domašaja kako bi muškarac poželeo da juri za vama. Na sreću ova faza ne traje dugo i trebalo bi da je muškarci prerastu kada uplove u vezu.

 

 

Izgledajte odlično

Zdrav izgled je ono što će svakog muškarca privući. Pritom se ne misli samo na odlazak u teretanu, opsednutost zdravom ishranom i nečim sličnim. Zdrav izgled podrazumeva takv i pogled na život. Usklađenost fizičkog, mentalnog i emocionalnog stanja se odražava na zdravlje. Studije su pokazale da će muškarce prirodno privući neko ko izgleda zdravo, a ne mršavo.  Međutim, nevezano za to da li ste u potrazi za momkom ili ne, dobro zdravlje bi trebalo da vam bude priroitet.

Doterajte se ali nemojte pratiti trendove

Mnoge žene očajnički želeći da privuku pažnju suprotnog pola ili da izgledaju izazovno, pribegavaju trendovima koji mogu biti kontraproduktivni. Umesto toga, obratite pažnju i fokusirajte se na svoj izgled ali bez da pratite slepo modu. Obucite se atraktivno, ali onako kako vam stoji i tako što ćete na sebi istaći najbolje. Muškarcima nije važno da li ste obučeni u trendu ili ne, zapaziće svakako ako sjajno izgledate.

Foto: Shutterstock

Trudite se da uvek privučete njgovu pažnju dobrim izgledom

 

Izbegnite negativnost

Koliko god lepo izgledali ako ste negativni, teško da će neko ostati u vašem društvu. Niko ne voli pad vibracija i raspoloženja i muškarci kao i svi vole zabavne i pozitivne žene. Razmislite da li biste i vi nekog takvog hteli u blizini, da se stalno žali na nešto i bude kritičan prema svemu.  Budite optimističniji, pokušajte da pronađete dobru stranu u svojoj okolini, uputite osmeh tom dečku, naučite da flertujete. Kontakt očima i govor tela su neprocenjivi i nikada ne lažu.

Ne čekajte iskru

Hemija između dvoje je naravno neophodna da bi odnos bio pravi, ali ne treba čekati tu iskru odmah u startu ili „ljubav na prvi pogled“ kako bi vam bilo jasno da je on možda taj. Većina dugoročnih veza je nastala na prijateljstvima i takav odnos se pokazao njodrživijim. Čekajući „to nešto“ na početku, onemogućavate drugim momcima da vam priđu i da upoznate sjajnog momka. U današnjim modernim vremenima čak je mnogima teško da izađu iz te "frend zone" i definišu vezu, ali pravi momak će to učiniti kada budete spremni i shvatićete da je vaš.

Foto: Shutterstock

Prva iskra nije uvek garant veze koja obećava, često se najbolje veze rađaju iz prijateljstva

 

Imajte svoj život

Nema ničeg goreg od toga da vam pažnju i život zaokuplja samo muškarac.  Ako tako lako možete da im poklanjate svo vreme ovog sveta, nećete biti zanimljivi. Izgledaćete očajno i kao prilepak i muškarci će vrlo brzo pobeći od vas. Izgledaćete mnogo vrednije u njegovim očima ukoliko imate svoj raspored i interesovanja i nemojte ni slučajno otkazivati nešto, samo da bi se videle sa njime. Jedostavno ga uvrstite u raspored i kad dođe na „red“.

Vežite ga za sebe

Postoje razni načini kako ga „nesvesno“ možete uključiti u svoj život i dešavanja. Podelite svoja životna iskustva sa njim ili se uključite u neke zajdničke aktivnosti. Možete ga pozvati na rođendasku proslavu nekoga iz porodice ali i biti tu za njega u trenucima ranjivosti ili kada je usamljen. Ako ste sjajni u krevetu, to je takođe dobar način da ga zadržite pored sebe, savetuju stručnjaci.

Na kraju, budite prisutni na društvenim mrežama za upoznavanje, ali ih opet koristite sa rezervom. Nemojte da upadate u zamke večitih dopisivanja i nekakvih virtuelnih prijateljstva bez da se ikada lično upoznate. Samo ćete protraćiti vreme i izgubiti priliku da nekoga u reanosti upoznate.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)