Brak i veze

PREDNOSTI SLEPOG DEČKA: Devojka nasmejala svet prednostima u vezi kada vas partner ne vidi!

Jedna devojka otkrila je koje su prednosti kada si u vezi sa osobom sa invaliditetom!

20.02.2022 20:11

PREDNOSTI SLEPOG DEČKA: Devojka nasmejala svet prednostima u vezi kada vas partner ne vidi!
pexels.com

Momak Tobi ostao je slep kada je imao svega 16 godina usled jedne retke genetske bolesti. On je svoju devojku Natali upoznao kada su bili na poslednjoj godini fakulteta, a sada ovaj par uživa u ljubavi i neretko svoje dogodopštine dele na društvenim mrežama.

Ipak, Natali je postala pravi hit kada je otkrila koje su predosti kada si u vezi sa dečkom koji ne vidi, a portal Srećna republika prenosi vam njene reči. 

Ne vidi je

Natali ne mora da brine zbog toga što nije obrijala noge ili joj se pojavila bubuljica. Ona ističe da joj najviše znači to što on ne može da vidi njen podbradak kada se zavali u fotelju i bulji u telefon, kao ni to da je ceo dan u trenerci i da se razvlači kao krpa. 

Parking za osobe sa invaliditetom

Ova parking mesta uglavnom se uvek nalaze blizu mesta na koje idete, te natali ističe da joj je to ponekada veliko olakšanje, posebno kada kupi gomilu namirnica u super marketu.

- Nekada su mi sve te stvari preteške da bih ih nosila do kola na drugom kraju parkinga, te je super što možemo da parkiramo baš ispred ulaza- objasnila je Natali.

Ona ne plaća karte za ulaz

Poslednji, ali ne i najmanji benefit toga što je Tobi slep je to što Natali nikada ne mora da plaća ulaz za pozorište, bioskop, zabavni park ili stend up veče. Naime, nju svi prepoznaju kao njegovog obaveznog pratioca i ona nije dužna da plati kartu jer se stara o njemu. 

Mnogi korisnici društvenih mreža osudili su Natali, govoreći da je veoma sebična, međutim, svi smo vrlo dobro svesni da je sa teškim stvarima lakše nositi se kroz smeh i šalu, te da je natali baš to uradila u ovom videu. 

Komentari (0)