Muško-ženski odnosi

VIŠE OD PRIJATELJSTVA: Znaci koji ukazuju da muškarac želi ljubavnu vezu

Neki gestovi jasno ukazuju da muškarac gaji nežna osećanja prema svojoj najboljoj drugarici

27.12.2021 08:00

VIŠE OD PRIJATELJSTVA: Znaci koji ukazuju da muškarac želi ljubavnu vezu
pexels.com

Mnogi će reći da su muško-ženska prijateljstva nemoguća jer su se uverili da je posle dubokog i nežnog prijateljstva došlo do ljubavi, pa i braka. Ipak, ima i onih drugih primera gde su muškarac i žena zaista pravi prijatelji koji jedno sa drugim dele najintimnije tajne.

Ali ako se pitate da li vaš prijatelj gaji neka druga osećanja prema vama, možda će vam pomoći ovaj spisak gestova koji ukazuju da bi on želeo nešto više.

Obično su muškarci uvek u gužvi i žurbi i radije će gledati utakmicu ili ići na fudbal nego što će vama posvetiti vreme. Ali ako vaš muški prijatelj uvek ima vremena za vas, ma koliko bio pretrpan obavezama, to može da znači nešto sasvim drugo.

Pixabay

Možda bi on radije da bude vaš dečko?

 

Ako tome dodamo i to da on zna kakvu kafu najradije pijete, kakvu muziku volite i stalno vas obasipa poklonima, velike su šanse da je on potajno zaljubljen u vas.

Situacija će dodatno postati jasnija ako on ima zaštitnički stav i ne dozvoljava da se sumnjivi tipovi motaju oko vas.

Obratite pažnju i na to da li ima običaj da vas drži za ruku ili vas nežno pomiluje po kosi. Sve su to znaci da bi on želeo da umesto prijatelja bude vaš dečko.

Još jedan od znakova može biti i to ukoliko sa vama deli neke svoje planove i ideje u kojima ste vi nezaobilazni učesnik. Sve to jasno ukazuje da budućnost želi da deli sa vama.

Komentari (0)