Ljubav je u vazduhu

DA LI JE LJUBAZAN ILI MU SE SVIĐATE? Ovo su sigurni znaci da sa vama želi više od prijateljstva!

Nekada nije lako shvatiti da li mu se sviđate, a ovo su sigurni znaci da želi nešto više sa vama.

21.12.2021 14:10

DA LI JE LJUBAZAN ILI MU SE SVIĐATE? Ovo su sigurni znaci da sa vama želi više od prijateljstva!
pexels.com

Muško-ženski odnosi umeju da budu poprilično teški za razumevanje, posebno kad neku osobu ne poznajemo dovoljno dobro. Kada upoznamo muškarca koji nam se na prvi pogled dopadne, često postavljamo sebi pitanje da li se i mi njemu sviđamo ili je samo fin prema nama. Ponekada je jako teško da shvatimo šta se dešava, a od toga zavisi kako ćemo se ponašati prema njemu. Portal Srećna republika otkriva vam koji su sigurni znaci da ste mu se dopale i da hoće sa vama nešto više od prijateljstva.

Slučajni dodiri

Svima nam se omakne da ponekada dodirnemo nekoga kad to ne planiramo, pa se posle izvinjavamo i ubeđujemo tu osobu da nismo to namerno uradili. I to je u redu. Međutim, ako se ti slučajni dodiri ponavljaju iznova i iznova skoro svaki dan, verovatno nije slučajno kao što vam taj muškarac govori. Takvi dodiri upućuju na to da vas želi pored sebe i da želi da bude sa vama. Ako prilikom tog dodira osetite i struju, znajte da između vas sigurno ima varnica.

pexels.com

Muškarac i žena gledaju u laptop

Intezivni pogledi

Pogled koji zaustavlja dah nešto je o čemu svi sanjamo, a ponekad ga toliko želimo da običan pogled pretvaramo u nešto što nije. Ipak, intezivan pogled u oči kada ste u društvu i ne izbegavanja kontakta očima gotovo je siguran znak da se ne radi ni o kakvoj ljubaznosti, već o strasti. 

Zanimate ga

Naravno da vam prijatelji postavljaju lična pitanja i da ih zanima kako ste, ali kada muškarac sa kojim provodite dosta vremena počne da vam postavlja pitanja o vašem životu, koja se ne odnose na uopštene teme, znajte da ga interesujete. Muškarci se trude da svoje potencijalne partnerke bolje upoznaju jer tako mogu da obriču reč potencijalna u tom statusu. Sa druge strane, to je i siguran znak da će uraditi sve da budete srećne jer će znati tačno šta vas čini raspoloženom i šta izaziva osmeh na vašem licu.

pexels.com

Muškarac drži cveće za svoju dragu

Kako se ponaša prema drugima

Ukoliko sve ove signale šalje i drugim ženama, postoji velika mogućnost da je ženskaroš, ali ukoliko takav odnos ima samo sa vama sigurno mu značite mnogo više. Posmatrajte ga i sami ćete otkriti da li ste mu bitne vi ili je on ipak samo ljubazan prema svima.

Komentari (0)