Brak i veze

MLADA ZAPANJILA SVET PRIZNANJEM NA DAN SVADBE! Stajala je sama na ulici u venčanici, nije ni slutila šta će joj se dogoditi! (VIDEO)

Rejčel Sigel je podelila svoju nesvakidašnju emotivnu priču i time dobila na hiljade poruka podrške iz čitavog sveta.

14.10.2024 11:01

MLADA ZAPANJILA SVET PRIZNANJEM NA DAN SVADBE! Stajala je sama na ulici u venčanici, nije ni slutila šta će joj se dogoditi! (VIDEO)
TikTok-funkyrbs

Mnogi bi se složili da nema ničeg goreg nego kada verenik ostavi verenicu tik pred venčanje, međutim, verovali ili ne, nisu retke ni situacije kada se mladoženja ne pojavi na sopstvenoj svadbi, pa nevesta ostane sama pred oltarom. Upravo to je doživela Rejčel Sigel koja će neprijatno iskustvo pamtiti doživotno. 

U veoma gledanom snimku, koji je sakupio više od 3,5 miliona sviđanja, Rejčel je podelila emotivnu priču o svom venčanju koje je krenulo naopako. Naime, dok je bila u venčanici, spremna da se uda, otkrila je da ju je verenik napustio pred samim oltarom.

- Moje ime je Rejčel Sigel i verenik me je upravo ostavio pred oltarom - otkrila je ova hrabra mlada, piše Independent.

Nakon toga, Sigelova na snimku podiže ruke ka nebu otkrivajući da deo njene venčanice čini plašt koji se spušta do poda. U tom trenutku jedan glas van kadra hvali njen izgled rečima: "Ona je tako lepa!", nakon čega se, uprkos težini situacije, može videti osmeh na njenom licu. Iako vidno i dalje u šoku ona je skupila snagu da unese malo vedrine u čitavu situaciju.  

Mnogi korisnici društvenih mreža pružili su joj podršku, komentarišući kako se nadaju da je ostatak dana provela s prijateljima u svojoj prelepoj venčanici. 

- Nadam se da si ceo dan provodila sa prijateljima po gradu, jer je ta haljina divna - 

- On te ne zaslužuje, a ovo to dokazuje. Dobro se isplači, a onda živi svoj najbolji život! - 

- Ne zna šta je izgubio! - 

Rejčel se na sledećem snimku zabavlja sa svojim gostima u starinskom autobusu koji je bio rezervisan za tu priliku.

- Bila sam i još sam okružena tolikom ljubavlju i podrškom... i veoma sam zahvalna na tome. Hvala vam što ste ovde sa mnom - napisala je Rejčel u opisu videa.

Ona je nakon neuspelog venčanja podelila još jedan video-zapis u kom se zahvalila svima koji su je podržali.

- Zaista sam iznenađena i počastvovana što ste svi ovde sa mnom i delite moju priču. Još nisam spremna da pričam o tome, ali kada budem spremna, biću ovde sa vama - poručila je ona.

Rejčel je istakla da nije objavila video iz želje za osvetom, već da preuzme kontrolu nad situacijom. 

- Iako je bilo mnogo bola i tuge, želela sam da pokažem svetu da i u najtežim trenucima može postojati mnogo ljubavi i podrške. To je ono što sam iskusila tog dana - zaključila je ona.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)