Brak i veze

SVEKRVA IZ PAKLA NAPRAVILA DNEVNI RASPORED ZA SNAJKU: Evo šta ona sve mora da uradi za njenog sina!

Njen post je izazvao hiljede komentara.

24.09.2024 09:02

SVEKRVA IZ PAKLA NAPRAVILA DNEVNI RASPORED ZA SNAJKU: Evo šta ona sve mora da uradi za njenog sina!
Schutterstock

Kada se Lisa udala, nije ni slutila da će od svekrve dobiti listu naredbi koje mora da ispuni svaki dan. Ona je na društvenim mrežama objavila spisak dnevnih aktivnosti koji je sastavila majka njenog supruga. Malo je reći da je ovaj spisak zaprepastio sve.

Za početak, od Lise se naravno očekuje da sve zadatke ispuni poletno i sa osmehom na licu, i da u svakoj sekundi bude na raspolahanju mužu.

Njen dan počinje buđenjem u 5 sati ujutru, doručak (obavezno sa sveže kuvanom kafom) mora da bude gotov najkasnije do 5:30 časova. 

Od 6 do 7 časova su obavezne vežbe u teretani, bez izgovora!

Od 7:30 do 9.30 časova Lisa mora da detaljno usisa i očisti kuću od krova do podruma.

Podrazumeva se svakodnevno pranje veša, koji mora da bude složen i sklonjen najkasnije do 10 časova.

shutterstock.com

Večera mora da bude gotova do 18:30 sati

 

Ako je njen suprug kod kuće, ona mu sprema ručak, a ako nije, onda mu se ručak sprema prethodne večeri kako bi ga nosio na posao.

Večera mora da bude spremna najkasnije do 18:30, i ne, naručena hrana nije dozvoljena.

Ako ste mislili da će se Lisa uveče odmoriti, grdno grešite. Ona mora da bude na raspolaganju mužu i da poslužuje njegove goste, ako ih pozove, prenosi Mirror.

Bez obzira na sve ostalo, već od 21 čas, kuća treba da bude tiha kako bi se muž odmorio, a Lisa sme da ode na spavanje u 22 sata, kako bi bila spremna za novi radni dan u braku... ili možda u zatvoru, kao što su mnogi prokomentarisali.

Na kraju, Lisa citira svoju svekrvu koja stalno ponavlja da dobra žena, bez obzira koliko je umorna, mora da bude nasmejana i puna podrške, jer njen zadatak je da kuća uvek ude bez stresa. 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)