Brak i veze

SAMO JA MOGU DA GA GLEDAM GOLOG, ON JE MOJ! Uhvatila je muža dok se dopisivao s drugom ženom - ovako je reagovala!

Ona kaže da se nikada nije osećala ovako izdanom.

16.09.2024 22:35

SAMO JA MOGU DA GA GLEDAM GOLOG, ON JE MOJ! Uhvatila je muža dok se dopisivao s drugom ženom - ovako je reagovala!
Shutterstock

Kada je neimenovana Britanka otkrila da njen muž šalje eksplicitne poruke drugoj ženi, njen svet se srušio, a još više ju je pogodilio objašnjenje njenog supruga koji je to lakonski prokomentarisao rečima "da se samo malo zabvaljao". 

- Juče sam slučajno otkrila da moj muž šalje svoje gole slike nepoznatoj devojci, preko neke aplikacije. Nije mi bilo dobro, imala sam utisak da mi se glava obrće. Bila sam ubeđena da imamo srećan brak, očigledno da to nije istina - priča ona i nastavlja:

- Ne želim da ga napustim, on je moj svet. Totalno sam zbunjena i ne znam kako da pređem preko ovoga. Moj muž je trebao da bude jedan od "dobrih momaka" koji me nikada neće prevariti. Kada sam se suočila sa njim, on mi se izvinio i rekao "da je sve to bila samo mala zabava" i obećao da to više neće raditi. Znam da bi situacija mogla da bude mnogo gora, ali mene to boli kao i da me je prevario. On je bio samo moj, nijedna druga žena ne sme da vidi njegove intimne delove.

Shutterstock

Njena bračna sreća je uništena

- Dođe mi da vrištim, osećam se kao totalni promašaj, plačem bez prestanka i potpuno sam uništena. Dok su deca budna, pravim se da je sve u redu, a kada oni odu na spavanje, raspadam se od suza - navodi Engleskinja. 

Ljudi su se u komentarima uglavnom slagali sa njom, a jedan od komentatora je napisao:

- Sigurno je da situacija vše nije zabavna ni za vas ni za njega. Njegova ideja "zabave" je kod vas izazvala agoniju i uznemirenost. Zbog toga vaša veza može da bude u opasnosti, a to nije zabavno, prenosi Mirror.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)