Brak i veze

ŽENIM SE SVOJOM NASTAVNICOM IZ OSNOVNE ŠKOLE: Plašio se reakcije tate i mame, a drugovi su mi ovo rekli

Skot i Helen su se upoznali kad je on bio šesti razred osnovne škole u kojoj je ona radila.

07.09.2024 13:01

ŽENIM SE SVOJOM NASTAVNICOM IZ OSNOVNE ŠKOLE: Plašio se reakcije tate i mame, a drugovi su mi ovo rekli
Facebook, Shutterstock

Skot Dejvis (33) i Helen But (41) upoznali su se 2009. u školi. Ona nije bila njegova vršnjakinja i drugarica iz škole već njegova nastavnica. Skot je tada bio učenik šestog razreda škole Barkli u Stivenidžu, a ona mu je predavala fizičko.

Mlada i lepa nastavnica nije tad obraćala pažnju na zaljubljenog pubertetliju, a njihovi životni putevi su se ponovo ukrstili posle 13 godina.

Burna priča

Tada, već odrastao Skot nije ni slutio da će se zaljubiti u svoju bivšu nastavnicu. Javile su se emocije i vrlo brzo su postali par, počeli su da žive zajedno, a Skot je zaprosio pre mesec dana na Ibici. Helen je rekla da planiraju da se venčaju naredne godine i priželjkuju bebu.

- Iskreno, naša priča je vrlo bruna. Nikad nisam ni pomislio da bih mogao da se zaljubim i oženim svojom bivšom nastavnicom, ali eto baš to se dogodilo i srećni smo zajedno - rekao je on.

 

 

Skot jedno vreme nije živeo u njihovom gradu, ali se vratio posle nekoliko godina. Kako je trenirao kriket logično je bilo da vežba u svojoj bivšoj školi kad je ponovo sreo Helen. 

U početku su se samo družili i ona mu je profesionalno pomagala oko treninga.

- Poslao sam joj poruku da vidim kako je, i odlučili smo da se nađemo da popijemo piće u kafiću. Razgovarali smo, smejali se i ja sam samo pomislio kako je ovo najbolji sastanak na kome sam bio. Na kraju večeri smo shvatili da se sviđamo jedno drugom i naredna četiri dana smo proveli zajedno - ispričao je Skot.

On je naglasio da u tom trenutku ni on, ni Helen nisu tražili partnere, ali se sve desilo spontano. 

- Bilo je divno kako smo se odmah dobro složili. Nismo se opirali emocijama, sve je nekako bilo prirodno - dodala je Helen.

Zaljubljen kao klinac

Skot priznaje da je i on kao i većina dečaka iz njegovog razreda bila zaljubljena u lepu nastavnicu još dok su bili u školi.

- Kad sam rekao nekim drugarima iz škole da se zabavaljam sa Helen svi su bili oduševljeni, jer su je pamtili kao ljupku osobu. Kad smo se prvi put kao par videli sa mojim drugarima svi su joj persirali. Bilo je prilično smešno! Mnogi joj i danas persiraju! - otkrio je Skot.

 

 

Prema njegovim rečima najveću tremu je imao kad je trebalo da upozna Helen sa svojim tatom i mamom. Plašio se reakcije roditelja kad saznaju da se zaljubio u svoju nastavnicu.

- U početku sam se plašio da kažem mami i tati. Zato sam pustio roditelje da je prvo upoznaju. Tek nakon nekog vremena sam im rekao da je Helen bila moja nastavnica u školi. Srećom, moji roditelji su je već zavoleli, pa nije bilo problema - rekao je Skot.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)