Brak i veze

VIJETNAMKA LIZ UDALA SE ZA SRBINA ŽARKA: "Za medeni mesec samo sam želela da odem u ovaj grad na jugu Srbije!" (VIDEO)

"Neko bi poželeo da ode u Španiju, Francusku ili Grčku, ali ne i ja!"

31.08.2024 19:20

VIJETNAMKA LIZ UDALA SE ZA SRBINA ŽARKA: "Za medeni mesec samo sam želela da odem u ovaj grad na jugu Srbije!" (VIDEO)
TikTok-lizlearnsserbian

Elizabet Duong, influenserka poreklom iz Vijetnama, inače Australijanka, pre četiri godine došla je u Srbiju i zaljubila se u našu zemlju, narod, a na kraju i u jednog čoveka. Liz je sada, četiri godine kasnije, postala zvanična državljanka Srbije, supruga i uskoro majka.

Oduševljena što je sada Srpkinja

- Zvanično moje ime je sad Elizabet Hong Tošev. Na Durmitoru smo saznali da sam trudna. Takođe, juče sam potpisala ugovor za stan - rekla je Liz u video snimku pod nazivom "Postala sam majka, žena i Srpkinja". 

 

Kako je objasnila, do odluke da zauvek ostane u Srbiji došla je zbog ljubavi prema ovoj zemlji i ljudima, ali i zbog ljubavi prema suprugu Žarku. Liz i Žarko su nakon saznanja da očekuju bebu odlučili da se venčaju.

- Kada je Žarko dobio odobrenje od moje mame, pošto je u našoj porodici mama glavna, samo me je pitao da li želim da se udam za njega, a ja sam rekla "Da, što da ne" - priča Liz sa osmehom.

Medeni mesec u Pirotu

Posle venčanja, red je bio i da se ode na medeni mesec. Liz je oduševila sve izjavom da bi mnogi za medeni mesec izabrali Španiju, Francusku ili Grčku, ali ne i ona.

- Imala sam želju da odem u Pirot. Obožavam jug Srbije. Ljdi tamo su divni, a roštilj je perfektan. Oduševio me je njihov sladoled gde je kugla bila svega 10 dinara, a sada je 50 dinara. Ono zbog čega sam rešila da medeni mesec provedem baš u Pirotu su njihovi fantastični ćilimi. Htela sam da posetim i njihovu tvrđavu i muzej, ali letnja poodmakla trudnoća uopšte nije zabavna. Šetali smo pored keja koji je prelep. Morali smo da nađemo mesto da se "uskuliramo" od vrućine, našli smo Zavojsko jezero. U Pirotu je i biser Srbije pun vodopada i prorodnih lepota - Stara planina, zato sam izabrala Pirot - istakla je Liz na svom TikToku.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)