Brak i veze

UPOZNALA JE DEČKA U 6. MESECU TRUDNOĆE: Na četvrtom viđenju krenule joj kontrakcije, a on je uradio ŠOK STVAR (VIDEO)

Desila se neverovatna ljubavna priča!

26.08.2024 08:40

UPOZNALA JE DEČKA U 6. MESECU TRUDNOĆE: Na četvrtom viđenju krenule joj kontrakcije, a on je uradio ŠOK STVAR (VIDEO)
Printscreen/TikTok/alyssa_jane01

Život nas katkad iznenadi na načine koje nismo ni sanjali. Jedna takva priča dolazi nam od devojke po imenu Alisa, koja je podelila svoju neverovatnu životnu priču na popularnoj društvenoj mreži TikTok.

Neočekivana trudnoća i raskid

Alisa je saznala da je trudna, ali je u isto vreme i raskinula sa svojim partnerom. Nekoliko meseci kasnije, upoznala je Maksima, svog novog partnera, kada je već bila u šestom mesecu trudnoće.

- U 6. mesecu trudnoće sam upoznala sam Maksa i bili smo na samo tri sastanka jer nismo stigli da se viđamo više od toga. Kad mi je pukao vodenjak poslala sam mu poruku da neću doći jer krećem u bolnicu, a on je odmah seo u taksi i dojurio do mene - kaže Alisa u videu.

Iako su se sreli tek četiri puta pre porođaja, Maks je bio uz Alisu tokom celog porođaja. Njih dvoje su nastavili da se viđaju nakon dolaska deteta, i ubrzo su postali prava mala porodica.
 


Prošla je godina otkako su započeli svoj zajednički život, a nedavno su objavili da su se verili. Maks je bio njena velika podrška, ali i prema njenom sinu od prvog dana, pružajući im neophodnu ljubav. Alisa priznaje da bi se bez Maksima teško snašla i sporije prihvatila svoju ulogu majke.

- Moram da priznam da sam bila poprilično nervozna jer sam bila sama. Htela sam da imam nekog kao podršku kraj sebe, ali bila sam i zabrinuta jer, šta ako raskinemo za nedelju dana, a on je bio sa mnom na rođenju mog deteta - ispričala je u drugom videu.

Printscreen/TikTok/alyssa_jane01

Alisa i Maks su se zaljubili


Ova neobična ljubavna priča dokazuje da život često piše najlepše romane kada se najmanje nadamo. Alisa i Maks su uspeli da pronađu sreću i ljubav u neočekivanom trenutku, stvarajući snažnu vezu koja je prevazišla sve izazove koje im je život postavio na putu, prenosi "Kurir".

BONUS VIDEO:

Komentari (0)