Brak i veze

DRAGANA JE POSLE 3 POBAČAJA RODILA BEBU: Za njen prvi rođendan muž joj pred svima rekao da pomeri stolicu - čekao je ŠOK

Ostvarila je partnerovu i svoju najveću želju.

23.08.2024 07:40

DRAGANA JE POSLE 3 POBAČAJA RODILA BEBU: Za njen prvi rođendan muž joj pred svima rekao da pomeri stolicu - čekao je ŠOK
Printscreen/Instagram/dragana.fit

Dragana Šundrić je mama devojčice Helene. Put da ostvari trudnoću je bio izazovan, a jednom prilikom je o tome govorila za "Republiku". Imala je tri spontana pobačaja kao i jednu neuspelu vantelesnu oplodnju. Dodatnim ispitivanjima ubrzo saznaje da postoji objašnjenje za njeno stanje.

- Odradila sam nalaz translokacije hromozoma i on je pokazao da imam balansiranu translokaciju hromozoma i da je to razlog mojih spontanih pobačaja. To ne utiče na moje zdravlje, ali utiče na to da imam više spontanih pobačaja, svakako najbolja opcija bila je da idem na vantelesnu oplodnju - počela je ona priču za portal.

Borba je trajala dugo, ali je vredelo, a kao najlepši momenat i pečat svega je bio pozitivan test za trudnoću. Posle godinu dana borbe, Dragana i njen partner Janko dočekali su svoje prvo dete, devojčicu Helenu koja sada ima 12 meseci. Dočekali su važan momenat i upriličili slavlje, a Draganin muž je odlučio da je nagradi za sve što je prošla.

Priredili su slavlje u jednom restoranu, a tokom istog pevač je zamolio Draganu da ode do svog stola i pogleda šta ima ispod stolice.

- Kada sam rodila Helenu rekao mi je "Za sve što si prošla, koliko si se borila rodila si mi dete. Učinila si me najsrećnijim čovekom na svetu, poklon koji zaslužuješ - dobićeš" - napisala je na videu koji je podelila sa svojim pratiocima na mrežama.

Dragana je potom prišla stolu gde ju je čekao poklon. Kada ga je raspakovala nije mogla da sakrije iznenađenje. U pitanju je bio skupocen sat marke Roleks. Ljudi oko nje su takođe bili oduševljeni pažljivim gestom njenog supruga, a Dragana je jedva zadržala suze.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)