Brak i veze

STARIJI PAR OSVOJIO SIMPATIJE U REGIONU: Snimak nastao na koncertu pop zvezde širi se mrežama - ovo su svi primetili

Oni su snimljeni na nastupu Ed Širana u Zagrebu.

12.08.2024 17:40

STARIJI PAR OSVOJIO SIMPATIJE U REGIONU: Snimak nastao na koncertu pop zvezde širi se mrežama - ovo su svi primetili
Daniel DeSlover / Zuma Press / Profimedia, Printscreen/TikTok/maetolee

Britanska pop zvezda Ed Širan održaće 17. avgusta prvi koncert u Srbiji na beogradskom Ušću. Brojni fanovi poznatog Britanca iz naše zemlje s nestrpljenjem očekuju da zapeva na velelepnoj bini koja se specijalno za njega pravi na Ušću.

U međuvremenu, Širan je napravio spektakl 10. avgusta na zagrebačkom Hipodromu o kome se još priča. 

Kako su slatki

U njegovim hitovima uživali su mnogi mladići i devojke, a posebno se izdvojio jedan stariji par. U pitanju su starija gospođa i njen partner koji na nastupu britanskog pevača plesali čvrsto zagrljeni uz njegov čuveni hit "Perfect" koji je Širan posvetio svojoj supruzi Čeri. U romantičnoj atmosferi oni su uživali i prepustili se notama i emocijama. 

Snimak starijeg para je postao viralan, a kako stoji u opisu snimili su ih oni koji su se našli u njihovoj blizini  tokom koncerta.

- Najslađi par na koncertu Ed Širana u Zagrebu - pisalo je u postu.

 

@maetolee Made me bawl my eyes out 🥺🥺🥺🥺🥺 #EdSheeran #EdSheeranConcert #EdSheeranZagreb #Mathematics #mathematicstour #Zagreb #couplegoals @Ed Sheeran HQ @Ed Sheeran on Tour 🦋🍂 @Ed Sheeran ♬ original sound - maetole

 


Usledili su brojni komentari na ovaj snimak starijeg para na koncertu.

- Preslatki su.

- Ajme, kako su slatki.

- To je ljubav!

- To su predivni ostaci moje generacije. Kad ta generacija izumre ostće samo mobilni i internet. Nikakve emocije više. Mi smo i onda i danas bolje i iskrenije u svemu uživali.

- Oni su došli slušati kvalitetnu muziku, a usput su osvojili simpatije!

- Kako ga je pogledala na kraju! Ljubav je to!

- Bili smo samo deca kad smo se zaljubili... - parafrazirao je stihove pesme "Perfect". Ovo su bili samo neki od komentara ljudi iz čitavog regiona koji su reagovali na ples starijeg para na koncertu britanske zvezde.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)