Brak i veze

BILA JE KLINKA KAD SU SE SRELI - DANAS IMAJU DVOJE DECE: Ova lepotica je osvojila vaterpolistu Dušana Mandića (FOTO)

Upoznali su se u restoranu u vreme kad su oboje bili srednjoškolci.

11.08.2024 13:05

BILA JE KLINKA KAD SU SE SRELI - DANAS IMAJU DVOJE DECE: Ova lepotica je osvojila vaterpolistu Dušana Mandića (FOTO)
Starsport

Vaterpolista Dušan Mandić danas će se u bazenu boriti za zlatnu medalju na Olimpijadi u Parizu. Stameni vaterpolo as koji je nosio našu zastavu na otvaranju Olimpijade jedan je od najpoznatijih srpskih vaterpolista. Poznat je po svojoj borbenosti i da ne odustaje boreći se za svaki poen. 

Tokom uspešne karijere promenio je nekoliko klubova, igrao je u italijanskom Pro Reku, a trenutno je angažovan u čuvenom mađarskom vaterpolo kulubu Ferencvaroš u Budimpešti.

Privatan život 

Privatno Dušan vodi miran život uz suprugu Slađanu s kojom je u braku već pet godina, iako su zajedno već 12 godina. Ona mu je podarila ćerku Lenku i sina Ognjena.

Upoznali su se u jednom poznatom beogradskom restoranu dok je ona još bila srednjoškolka. I on je tada bio gimnazijalac koji je trčao između škole, treninga i vaterpolo utakmica. Iako nije bilo lako balansirati rešili su da daju šansu svojoj ljubavi.

 

 

Ubrzo se Dušan preselio u Italiju zbog vaterolo karijere u klubu Pro Reko. I dok bi daljina "presudila" većini parova, posebno kad su tako mladi Slađana i Dušan su rešili da dokažu da su sposbni da se nose sa svim izazovima. Iako je njihova veza tad bila još na početku nisu odustajali. Telefonska linija na relaciji Beograd - Italija bi se usijala, a on je koristio svaki predah koliko god kratak bio da doleti i vidi svoju devojku.

I ona je odlazila kod njega u Italiju i ostajala po mesec dana. Oboje su upisali FON a Slađana je Dušanu bila najveća podrška na fakultetu. Posle više godina zabavljanja odlučio je da je zaprosi.

Kako pišu beogradski mediji mesecima je smišljao kako da na najromantičniji način zaprosi svoju dragu, ali nije išlo onako kako je on planirao.

 

 

Kako je rođen u Kotoru smislio je da iznajmi brod, da samo njih dvoje zaplove morem i da joj tad postavi sudbonosno pitan je. Ali, sudbina je imala drugačije planove. Zbog obaveza u klubu nije stigao na vreme, avion za Beograd je kasnio i umesto romantične plovidbe brodom jednostavno je izvadio prsten koji je mesecima imao sa sobom i kleknuo ispred nje pre nego što su krenuli kolima ka stanu u kome su živeli. 

Slađana je bez premišljanja rekla "da", a romnatično venčanje je upriličeno 30. juna 2019. Slađana je tad već bila trudna sa njihovom ćerkicom Lenkom koja se rodila nekoliko meseci kasnije, a nakon tri godine je stigao i Ognjen.

 

 

Iako je supruga uspešnog vaterpoliste Slađana ne voli da se medijski eksponira čak ni na društvenim mrežama, ali nema sumnje da je uvek, pa i danas najveća podrška svog supruga koji će se boriti zlatnu olimpijsku medalju u Parizu.   

BONUS VIDEO:

Komentari (0)