Brak i veze

ATRAKTIVNA PLAVUŠA IMA 33 GODINE I JOŠ JE NEVINA: Nisu u pitanju verski razlozi - jedan bolan događaj je sve promenio!

Putuje i živi ispunjen život visokim ciljevima, smatra da ne propušta ništa.

11.08.2024 11:50

ATRAKTIVNA PLAVUŠA IMA 33 GODINE I JOŠ JE NEVINA: Nisu u pitanju verski razlozi - jedan bolan događaj je sve promenio!
Printscreen/Instagram/itslaurenciaga

Lauren Harkins (33) iz Portlanda je nedavno je dala intervju za Southwest News Service u kojem je otvoreno govorila o tome zašto je devica u ranim tridesetim. Iako većina pokušava da zadrži svoju nevinost iz verskih razloga, Lauren ističe da njena odluka nema veze sa religijom već je jednostavno bila zadovoljna svojim samostalnim životom i nikada aktivno nije tragala za vezom.

- Dvadesete su tako zbunjujuće vreme, svi smišljaju karijere i upravljaju ovim stvarima - jednostavno to nije ono što sam želela - otkriva ona.

Za njene vršnjake je bilo sasvim uobičajeno da prolaze kroz ljubavne veze, a Lauren je uživala u životu ispunjenom putovanjima i avanturama.

Još u ranom detinjstvu ona je naučila kako da bude samostalna i nikada nije aktivno tražila vezu. Dok su se njeni prijatelji imali uspone i padove u mladalačkim ljubavima, ona se suočavala sa smrću svog oca, Vilijama koji je preminuo kada je bila tinejdžerka.

Život ispunjen avanturama 

Zahvaljujući novcu iz očevog fonda, posetila je Maroko, Peru, Kajmanska ostrva, Bahame, Francusku, Nemačku i Holandiju. Ističe da je uživala u upoznavanju novih kultura i da joj s**s jednostavno nije bio prioritet.

Kako vreme odmiče, sada, Lauren kaže da se konačno oseća spremnom da upozna partnera sa kojim će podeliti život, ali ističe da nije spremna da se zadovolji momkom koji je ispod proseka. 

- Mislim da je važno imati visoke standarde u svemu - i u ljubavnom i u drugim životnim odnosima - izjavila je hrabra putnica za New York Post.

Razbijanje predrasuda

Atraktivna devica se nada da će njeno otvoreno iznošenje priče o svom nevinom životu doprineti razbijanju stigme koja okružuje odrasle nevine osobe. Ističe da je dobila stotine poruka od ljudi u sličnim situacijama, te da smatra da pomaže ljudima svojim primerom.

 

Iako je nevina kaže da je sve u redu sa njom i da je potpuno zdrava i normalna. Nada se da će njena priča inspirisati druge da prihvate različite puteve ka ljubavi i ispunjenom životu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)