Brak i veze

ZBOG SRPKINJE SANDRE, OVAJ HOLIVUDSKI DASA JE POSTAO PRAVOSLAVAC: Skroz je odlepio za njom, čak decu tera da uče srpski

Evo kako mu je baš ona osvojila srce!

12.08.2024 08:30

ZBOG SRPKINJE SANDRE, OVAJ HOLIVUDSKI DASA JE POSTAO PRAVOSLAVAC: Skroz je odlepio za njom, čak decu tera da uče srpski
ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ljubav između holivudskog glumca Kristijana Bejla i prelepe Srpkinje, Sibi Blažić, deluje poput scenarija iz filma. Njihova romansa je jedna od najpoznatijih u Holivudu, a Kristijan Bejl je postao jedan od naših najpoznatijih zetova. Zanimljivo je da je njihovu ljubav započela poznata glumica Vinona Rajder, koja je upoznala Bejla i Sibi, a njihov susret je rezultirao dugotrajnom i uspešnom vezom.

LionsShareNews / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kristijan Bejl je mislio da se neće ženiti, dok nije upoznao nju

Mnogi nisu svesni da je uspeh Kristijana Bejla u Holivudu u velikoj meri zahvaljujući njegovoj supruzi Sibi Blažić. Sibi je bila uz njega u svim životnim fazama i pomogla mu je da postane to što je danas. Ovaj poznati par privlači pažnju svetske javnosti, delom i zbog toga što je Sibi Blažić srpskog porekla. Bejl je zbog nje promenio svoju raniju odluku da se nikada neće ženiti.

- U mojoj porodici svi su bili razvedeni, pa nisam imao baš zdrave ideje o braku. Onda sam upoznao Sibi i odjednom mi se to učinilo fantastičnom idejom, izjavio je ovaj holivudski glumac, piše news.amomama.com.

Imaju miran i skladan brak

Njihova odluka da se venčaju pokazala se kao izuzetno dobra, jer njihov brak protiče bez skandala, što je retko u svetu slavnih. Ipak, priča da je Bejl navodno prekinuo kontakt sa majkom zbog Sibi, jer ona i glumčeva sestra nisu podržavali njegovu vezu, malo je narušila sliku njihove idilične veze.

LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia

Ne razgovara ni sa majkom ni sa setrom, navodno jer nisu odobravale vezu

Sibi Blažić je svestrana umetnica – glumica, šminkerka, bivša manekenka i kaskaderka. Diplomirala je na Univerzitetu Južne Kalifornije i tokom devedesetih radila kao asistentkinja Vinone Rajder, što je bio ključan trenutak u njenom životu. Bejl je jednom prilikom rekao da je impresioniran njenim kaskaderskim veštinama. Sibi je najpoznatija po svojim ulogama u filmovima "Ford v Ferrari", "The Dark Knight Rises" i "George of the Jungle."

Supruga Kristijana Bejla se zapravo zove Sandra

Rođena je 1970. godine u Čikagu, a njeni roditelji, Slobodan Blažić i Nadežda Topalski, poreklom su iz Beograda. Pre nego što su se preselili u SAD, venčali su se na Vračaru, a Bejl i Sibi upoznali su se tokom devedesetih dok je ona radila kao asistentkinja Vinone Rajder.

AdMedia / Sipa Press / Profimedia

Bejl i Blažić su idealan par - bez skandala

Nakon što je upoznao Sibi, čije je pravo ime Sandra Blažić, Kristijan Bejl je prihvatio pravoslavnu veru. Par je dobio ćerku Emelin pre 18 godina i sina Džozefa 2019. godine. Bejl je istakao da mu je bilo važno da njihova deca nauče srpski jezik kako bi bila u kontaktu s kulturnim korenima svoje majke.

- Moja supruga je neverovatno jaka žena. Snažna i otresita, ne trpi bilo kakve gluposti i zato je volim. Kako se ponašam kod kuće zavisi od uloge za koju se spremam, ali mojoj Sibi se to sviđa. To možete da gledate na dva načina – s jedne strane neko bi rekao 'jadna žena, sigurno joj nije lako', a s druge strane možete reći 'kakva srećnica, može biti s toliko različitih muškaraca'," rekao je Bejl, otkrivajući duboku privrženost i poštovanje koje oseća prema svojoj supruzi.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)