Brak i veze

U BRAKU SU, A SPAVAJU ODVOJENI I SVI MISLE DA ĆE SE RASTATI: Nazivaju ih "cimerima", a oni tvrde da im je brak nikad jači!

Spavaju u različitim sobama godinu i po dana i tako unapređuju brak.

13.07.2024 16:41

U BRAKU SU, A SPAVAJU ODVOJENI I SVI MISLE DA ĆE SE RASTATI: Nazivaju ih "cimerima", a oni tvrde da im je brak nikad jači!
Jam Press / Jam Press / Profimedia

Sofi Elkin i njen suprug Stan Vims iz SAD-a već godinu i po spavaju u odvojenim sobama. Oni su se na ovaj korak odlučili nakon što su videli da je to pomoglo drugim parovima. Sofi je influenserka koja često na Instagramu i TikToku deli šaljive sadržaje i afirmacije iz svakodnevnog života. U jednom od njih je podelila video u kojem otkriva da njih dvoje spavaju u odvojenim sobama što je mnoge iznenadilo. Par tvrdi da su odvojeni kreveti pomogli poboljšanju komunikacije i intimnosti.

Prednosti odvojenih soba

Sofi ističe da kada spavaju zajedno, to je posebno iskustvo i unapred se raduju tome.

- Imam osećaj kao da smo i dalje u fazi upoznavanja. Radujemo se svakom trenutku kada smo ponovo zajedno - otkriva ona.

Ova influenserka naglašava da mnogi parovi, uključujući njih dvoje, pre nego što su imali odvojene sobe, zaborave da i dalje "izlaze". Ova odluka je pozitivno uticala i na njihov san, pa kaže da sada oboje bolje spavaju, jer svako ima svoju sobu prilagođenu svojim potrebama.

Jam Press / Jam Press / Profimedia

Par je objavio šaljivi snimak koji je pokrenuo diskusiju

Bračni par veruje da je njihov novi način spavanja poboljšao njihovu komunikaciju i intimnost, prenosi What' s the Jam.

Kada su prvi put obavestili prijatelje o ovoj odluci, izazvali su šok, ali su neki od njih takođe odlučili da isprobaju istu rutinu.

- Neki od naših članova porodice smatraju ovo čudnim, ali nas podržavaju. Međutim, često se susrećemo sa kritikama na društvenim mrežama, jer ljudi ne veruju da će naš brak na ovaj način potrajati - navodi Sofi.

Jam Press / Jam Press / Profimedia

Par tvrdi da im je brak jači nego ikad otkako spavaju odvojeno

Dok su njihovi prijatelji u dvadesetim i tridesetim godinama sa oduševljenjem prihvatili ovu ideju, stariji članovi porodice su bili malo zbunjeni, ali ih podržavaju.

"Pa vi ste cimeri" poručuju im ljudi

Međutim, na internetu nisu svi saglasni sa njihovom odlukom. Sofi i Stan su često bili meta negativnih komentara, poput "Vaš brak neće potrajati" ili "Vi ste samo cimeri".

Na jednom od objavljenih snimaka na društvenim mrežama, par pleše uz pesmu dok se na ekranu pojavljuju citati. Komentari ispod objave su bili raznoliki - od iznenađenja i podrške, do negativnih reakcija i sumnji u ovakav način života.

Video je posle izvesnog vremena uklonjen. Neki su postavili pitanje suštine odvajanja soba, dok su drugi podržali ovu ideju iznoseći i pozitivna iskustva.

Priča o ovom ljubavnom paru koji spavaju u odvojenim sobama, privukla je pažnju javnosti. Ovaj primer ističe benefite ličnog prostora u braku i pokazuje da u nekim slučajevima ovaj pristup može unaprediti jednu vezu. Iako mnogi smatraju da par ne gradi vezu na pravi način, neki smatraju da je ovo odličan primer razumevanja i poštovanja individualnih potreba unutar veze.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)