Brak i veze

MUŽ JE OSTAVIO ČAK DVA PUTA: Pokušao je da se vrati treći put, ali se ovome nije nadao

Razvod je došao iznenada kao grom iz vedra neba.

04.06.2024 21:01

MUŽ JE OSTAVIO ČAK DVA PUTA: Pokušao je da se vrati treći put, ali se ovome nije nadao
Shutterstock

Sve je više bračnih parova odlučuje da se razvede i posle višedecenijske ljubavi. Kako je ispričala je jedna žena na Redditu nije ni slutila da suprug ima nemaru da je ostavi posle 14 godina braka.

- Ništa nije ukazivalo da je nesrećan. Bili smo na putovanju povodom 14 godišnjice braka, kad mi je iznenada kao grom iz vedra neba saopštio da želi da se razvede. Kad sam ga upitala zašto samo je rekao da jednostavno nije srećan - započela je svoju ispovest ova žena, a piše Independent.

Iselio se za 7 dana

Tokom povratka kući on je samo ćutao i svaki njen pokušaj da razgovaraju je kategorički odbijao.

- Vratili smo se kući i posle 7 dana se iselio iz našeg doma koji smo delili punih 14 godina. Bila sam slomljena, ali nisam želela da on to vidi. Dostojanstveno sam ga ispratila na vrata rešena da ne dozvolim da vidi moje suze - dodala je ona.

Shutterstock

Posle 14 godina braka muž je iznenada ostavio i zatražio razvod

Međutim, posle samo dve nedelje on se pojavio na njenim vratima i zamilio je da mu pruži još jednu šansu. Otišli su u bračno savetovalište u pokušaju da spasu svoj brak.

- Bili smo ponovo zajedno četiri nedelje, išli smo kod bračnog savetnika, ali moj muž je odbijao da prizna da je imao vanbračne avanture iako sam ja bila ubeđena da jeste. Na kraju se ponovo iselio ovog puta zauvek i zvanično podneo papire za razvod - rekla je žena.

Nakon što je shvatila da je njen brak zaista gotov zauvek odlučila je da okrene novi list u životu. 

- Mesec dana nakon razvoda počela sam da izlazim sa kolegom s posla koji mi se oduvek sviđao, ali sam ga uvek odbijala dok sam bila udata. Vrlo brzo je naša romansa prerasla u neverovatnu, ljubavnu vezu. Sve vreme sam išla kod bračnog savetnika, jer nije bilo lako bilo prevazići razvod i u isto vreme kada i započeti nešto novo - iskrena je bila ona.

Sedam meseci nakon razvoda javio joj se bivši muž koji je želeo da po treći put pokušaju ponovo. 

- Odbila sam ga. Rekla sam mu da imam novog muškarca u svom životu. Bio je zapanjen, nije verovao da sam tako brzo nastavila sa životom nakon kraha našeg braka. Bio je priličnop šokiran kad je shvatio da za njega više nema mesta u mom životu - dodala je ona. 

pexels.com

Bivši muž je bio šokiran kad je shvatio da je ona nastavila život bez njega

Usledili su brojni komentari na njenu ispovest. 

- Prevario te je verovatno više puta, tako da nema pravo da se ljuti na tebe što nastavljaš dalje kada on nije mogao da ti bude veran. Ne može da pokuša da te se otarasi i da te ponovo poželi.

- Napustio te je i to dva puta! Ne znam šta je očekivao, da sediš u kući u suzama i žališ za njim. Pametno si uradila što si nastavila svoj život, a on neka razmišlja gde je pogrešio - bili su samo neki od komentara na ovaj post. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)