Brak i veze

ZAKAZALA JE VENČANJE GODINU DANA RANIJE: Sve je organizovala do detalja, a ono što je uradila mladoženji još se prepričava! (FOTO)

Laura Krus je rešila da ne čeka da je partner zaprosi, već je krajem pete decenije sve isplanirala sama.

20.03.2024 21:01

ZAKAZALA JE VENČANJE GODINU DANA RANIJE: Sve je organizovala do detalja, a ono što je uradila mladoženji još se prepričava! (FOTO)
instagram-printscreem-thedreamtransitionmentor

Laura Krus (48) otišla je korak dalje od uobičajenog planiranja venčanja. Naime, ona je odlučila da kompletno organizuje svoje venčanje, iako još uvek nije ni pitala budućeg mladoženju. Ova žena je biznis lajfkouč i mentor, a odlučila je da se uda jula 2020. godine. Tako je još 2019. godine rezervisala datum venčanja u matičnom birou i sve organizovala bez znanja svog partnera Martina (50). 

Par je zajedno od 2013. godine, i iako su oboje želeli da se “nekada” venčaju, nisu osećali potrebu da organizuju ceremoniju. Laura je čekala da je Martin zaprosi, ali onda je rešila da uzme stvar u svoje ruke. Smatrala je da je preuzimanje inicijative jedini način da se venčanje i ostvari.

 

 

Ona je smislila iznenađenje za Martina tako što je organizovala večeru u obližnjem lokalu u Bedfordu, Engleskoj, avgustu 2019. godine. Nakon večere, ona je partneru predala set karata na kojima su bili ispisani razlozi zbog kojih ga voli. 

Poslednja karta je glasila "Hoćeš li se udati za mene?" i otkrivala je da je venčanje već zakazano za 18. jul 2020. godine u 13 časova. Martina je ova iznenadna prosidba potpuno iznenadila, ali je ipak pristao na venčanje.

 

 

Niko se tada nije nadao pandemiji, a zbog složene situacije, njihovi planovi za venčanje su bili reorganizovani. Umesto planirane ceremonije i proslave sa 19 prijatelja i članova porodice, venčali su se u matičnom birou bez velike pompe zbog restrikcija uzrokovanih pandemijom. Nakon venčanja, par je prošetao kući držeći se za ruke, dok su im ljudi trubili u znak proslave.

Laura je srećna što je preuzela inicijativu i organizovala venčanje iz snova, iako nije imala verenički prsten ili klasičnu prosidbu od partnera. Ona ističe da je važno da žene uzmu stvar u svoje ruke kada je u pitanju ostvarenje njihovih želja, bilo da je reč o poslu, braku ili drugim odlukama. Ova žena je zadovoljna što je preuzela inicijativu i ne bi je menjala ni za šta na svetu, a o njoj je pisao i San.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)