Brak i veze

KRENULA JE DA BACI ĐUBRE, A ONDA JE U LIFT UŠAO ON: Kad ga je ugledala htela je u zemlju da propadne od sramote! (VIDEO)

Krišom se pogledala u ogledalo i njeno samopouzdanje je dodatno bilo narušeno.

09.01.2024 12:40

KRENULA JE DA BACI ĐUBRE, A ONDA JE U LIFT UŠAO ON: Kad ga je ugledala htela je u zemlju da propadne od sramote! (VIDEO)
Instagram-laki_keani

Niko se ne sređuje kada iz stana izlazi da bi bacio đubre. Međutim ukoliko živite u zgradi, uvek postoji opasnost da vas u najgorem izdanju vidi neko od komšija. Situacija bi mogla biti još gora ako u vašoj zgradi živi i vaš bivši partner. Upravo takav snimak je osvanuo Instagramu.

Na snimku se vidi obična devojka bez trunke šnike u trenerci i sa kosom pokupljenom u razbarušenu punđu koja je krenula da baci đubre. Međutim, sudbina je imala drugačije planove za nju. Dok je stajala u liftu, u jednom od svojih najmanje reprezentativnih izdanja, sa smećem u ruci, neko je zaustavio lift i ona je shvatila da joj se ostvarila najgora noćna mora. U lift je ušao njen bivši dečko i stao tik do nje.

Instagram-laki_keani

Svemu se nadala, samo ne njemu

Njihov susret se odvijao u najmanje očekivanom trenutku i mestu, a ova devojka nije mogla pobeći od neprijatnosti situacije. Bila je u svom najgorem izdanju, bez šminke i s neurednom kosom. Čak se u jednom trenutku pogledala u ogledalo što joj je dodatno narušilo samopouzdanje. Kao da je sve to bilo malo, njen bivši je bio u svom najboljem izdanju.

Momak je imao crno svečano odelo, odsno pantalone i sako sa belom košuljuom i na nogama crne cipele. Nije izostala čak ni bela maramica u džepu sakoa, kao ni tip - top sređena frizura. Kako je ušao naslonio se i tek tada spazio bivšu devojku sa sve kesom za đubre u ruci. Šmekerski joj se osmehnuo, dok je ona poželela da može da propadne u zemlju od sramote.

- Kada vam bivši uđe u lift - stoji u opisu snimka.

 

 

Video ove duhovite devojke je samo na Instagramu dobio blizu 400.000 sviđanja, dok su se komentari nizali.

- Iskreno se nadam da se ovo meni nikad neće desiti.

- Bukvalno bih želela da me zemlja proguta!

- Ovo je toliko smešno, mada osećam njen bol.

- Nisam mogla detetu celu noć da spustim temperaturu i pred zoru sam se našla u liftu u pidžami i papučama, sa jaknom preko, i novom flašom vodke u ruci kako bih mu stavljala obloge, kao vrhunac i moj bivši BAŠ tada ulazi u lift i rukujemo se.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

миле

10.01.2024 07:37

sve namesteni snimci i situacije i kao nekome je to intresantno?? snimanje telefonom kamerom itd iz 5 uglova bla bla i onda kao stave na tik tok da se loze debili