Brak i veze

POZVALA JE BIVŠEG I UBEDILA GA KAKO JOJ JE KUPIO SKUPOCENI POKLON: Njegova reakcija je izazvala burnu debatu na internetu (VIDEO)

Iako se u glasu momka mogla čuti nervza, devojci je bilo beskrajno smešno.

26.12.2023 14:00

POZVALA JE BIVŠEG I UBEDILA GA KAKO JOJ JE KUPIO SKUPOCENI POKLON: Njegova reakcija je izazvala burnu debatu na internetu (VIDEO)
Printscreen/TikTok/heartlynrae

Bivše veze su izuzetno teške barem za jednu stranu koja često ostaje oštećena u tom odnosu. Vreme koje je potrebno da neko zaceli rane i krene dalje je nekad duže, dok drugi prevzilaze takve situacije vrlo brzo. Bili ostavljeni ili oni koji ostavljaju, činjenica je da bivši partneri često razmišljaju o onom drugom i nakon raskida iako mnogi nemaju u planu da se pomire. 

Shutterstock

Iako mnogi više ne misle na bivšeg često nenadano dobiju tu famoznu poruku

Neki parovi se razilaze na civilizovan način dok drugima ta slika ostaje u lošem sećanju. Ipak, za one za koje je zabava prisetiti se bivših ili nasmejati se na svoj nekadašnji izbor, čija god da je krivica raskid, nije nikakva nelagoda po sredi.

Jedna influenserka je odlučila da se malo našali sa svojim bivšim momkom želeći da mu se zahvali na poklonu koji on naravno njoj nije kupio. Pošto je osmislila dobar scenario kako je upravo primila poklon od njega, Džulija kako se na Tiktoku predstavlja je u društvu drugarice pozvala svog bivšeg na telefon želeći da vidi njegovu reakciju i da mu se zahvali.

- Dobila sam neki paketić od tebe - kaže ona u snimku.

- Nisam ti poslao nikakav paketić, niti poklon i molim te prestani da me zoveš - počeo je da viče momak.

Iako je ona pokušavala da ga uveri da je sigurna da je to od njega i da je prijatno iznenađena, njen bivši je odbijao da prihvati to, da bi ona pojačala malo celu dramu.

- Čekaj pusti me da vidim..pa ti si mi kupo Šanel. Ovo sam želela tokom naše veze- viknula je ona iznenađeno dok je šuškala ukrasnim papirom kao da otvara pokon.

- Nisam ti kupio Šanel, ne znam gde se kupuje Šanel niti znam koliko to košta, ni odakle je. Ali uradiću to za tebe- kaže bespomoćno momak.

Pošto ga je devojka pitala da li na taj način želi da se pomiri sa njom, momak je izgubio kontrolu te je počeo da se dere i da joj govori kako će joj kupiti celu liniju Šanela samo da ga ostavi na miru. Ovo je influenserku i njenu drugaricu prilično zabavilo ali i korsnike društvene mreže koji su joj poručili da je bivši još uvek voli.

- Taj momak je iscrpljen od tebe, kada je venčanje?

- Mislim da te još uvek voli.

- On je bukvalno opsednut tobom.

- Ovo je zlatno! Da li bi neko pozvao mog bivšeg muža?

- Mislim da on želi da te vidi lično - bili su neki od komentara.

Mnogi su se nasmejali ovoj skrivenoj kameri rekavši da se jedan uvek nada u bivšoj vezi. Drugi su joj poručili da je momak i dalje zaljubljen u nju iako je tako drzak. Tiktokeri su joj poručili da je logično da je želi nazad ili barem da je vidi, budući da se javio na telefon.

Devojke su je ipak podržale rekavši da pošto je on raskinuo sa njom, ovo je idealan način da ga podseti da postoji i da je od tamo nekog drugog dobila poklon.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)