Brak i veze

SEDELA JE SA KOLEGAMA NA POSLOVNOM PUTU, A ONDA SE POJAVIO NJEN MUŽ: Od šoka nije mogla da govori, njegova reakcija izazvala je brojne komentare (VIDEO)

Devojka nije ni slutila kakva scena će je zateći na putovanju.

11.07.2023 18:02

SEDELA JE SA KOLEGAMA NA POSLOVNOM PUTU, A ONDA SE POJAVIO NJEN MUŽ: Od šoka nije mogla da govori, njegova reakcija izazvala je brojne komentare (VIDEO)
Printscreen/TikTok/mollymaehague

Mnogima posao omogućava da putuju i da odu na poslovna putovanja na kojima se usavršavaju, stiču nove kontakte ali i aktivno odmaraju od posla. To znači da pored poslovnih obaveza imaju vremena za predah, obilazak znamenitosti u gradu gde se nalaze ili da popiju kafu sa kolegama analizirajući kako je protekao seminar ili konferencija. 

Oni koji su u dobroj finansijskoj situaciji često na takva putovanja vode i partnera ako je reč o dužem putu. Ipak, kada partner a i deca, ostanu kod kuće u vreme kada ste na poslovnom putovanju, za žene može biti dodatno stresno jer stalno razmišlja o tome da li je sve u redu tokom njenog odsustva.. Ipak, propuštanje nekih važnih datuma kada smo na puovanjima, može posebno da bude teško ali kada je posao prioritet takve stvari se ostavljaju po strani.

Printscreen/TikTok/mollymaehague

Na poslovnom putu moguća su iznenađenja a u to se uverila jedna influenserka kojoj se omak prikrao iza leđa

Moli Mej Hejg je poznata influenserka koja je imala prilike da otputuje na takav jedan poslovni put ostavivši kod kuće svog dečka sa bebom. Poznata Tiktokerka je bila zanesena u priči sa kolegama kada se iznenada u hotelu u lobi kutku iznenada pred svima pojavio njen partner sa njihovom bebom.

Nasmejanog momka su prvog primetile kolege pored kojih se on pojavio, a onda i Moli koja je ostala u potpunom šoku videvši svoje najmilije. Koliko je bila iznenađena govori i to što je stajala ko zamrznuta sve vreme na tom mestu, prekrivajući rukama svoja usta, širom otvorenih očiju iz kojih je isijavala sreća što vidi svog partnera i dete.

U jednom trenutku su joj se pojavile i suze na očima a onda je ustala da se pozdravi sa njima dok ju je nasmejani momak sve vreme strpljivo uz osmeh čekao da dođe do njih. Paru je bila godišnjica tako da je njen partner hteo da je iznenadi tim povodom.

- Način na koji je on gleda.

- Kada je venčanje?

- Bila bih besna.

- O Bože. To mora da je bilo najneverovatnije iznenađenje.

- Želim da vidim nekog kako me tako gleda.- komentarisali su korisnici mreže.

Mnogi su komentarisali kako je njen partner na ovaj način pokazao koliko je zapravo voli i koliko mu je važna. Devojke su bile oduševljeni njihovim odnosom rekavši da je momak potpuno "ukrao šou" svojom pojavom i da je ona zaboravila šta priča kada ga je videla.

Drugi Tiktokeri su im poručili da požure sa venčanjem jer je kako su rekli ovaj momak je pravi "materijl" za supruga.

Moli Mej Hejg inače na ovoj platformi prati 3,2 miliona korisnika, a ona redovno deli objave iz svog života, deleći sa pratiocima pored nekih modnih saveta i autfita i trenutke sa svojim momkom. Poslednji snimak kada ju je on posetio na poslovnom putu sa njihovom bebom je pregledan 14,1 milion puta.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)