Brak i veze

DEČKU SAM OPROSTILA SVE PREVARE, IŠAO JE OD JEDNE DO DRUGE: Ali onda sam saznala jednu stvar koju je uradio, preko toga nisam mogla da pređem! (FOTO/VIDEO)

Pernil Torhov (23) tvrdi da je sada nikad srećnija, a čak se zbližila sa nekim devojkama sa kojima je njen bivši izabranik uplovljavao u romanse.

21.06.2023 17:01

DEČKU SAM OPROSTILA SVE PREVARE, IŠAO JE OD JEDNE DO DRUGE: Ali onda sam saznala jednu stvar koju je uradio, preko toga nisam mogla da pređem! (FOTO/VIDEO)
printscreen/tiktok/pernilletorhov

Svaka veza ima uspone i padove, međutim kada je u pitanju prevara većina nas odmah pomisli na kraj. Ipak, nekada nas velika ljubav i tolerancija zavaraju i dogodi se da oprostimo prevaru, a priča jedne devojke pomera granice kada je u pitanju ta tema. Naime, ona je dečku više puta opraštala njegove afere dok zaista nije prevršio svaku meru. 

Ona je Norvežanka i zove se Pernil Torhov (23), a otkrila je da je svaki put opraštala dečku švrljanja sa strane, dok na kraju nije saznala šta je napravio. Opisala je drski čin svog sada već bivšeg partnera u videu koji je na TikToku pregledalo 1,4 miliona korisnika, piše NY Post.

@pernillewilby

Like I’m trying to make a cute couples video here 😅😅 ♬ Oops!...I Did It Again - Britney Spears

- Prevario me je mnogo puta. Jedna od devojaka je čak bila naša zajednička prijateljica koju je doveo u kuću kada su mu roditelji bili odsutni. Svaki put bih prekinula s njim, a on bi se vratio puzeći i rekao da želi da ponovo budemo zajedno - ispričala je Pernil.

Kako je istakla, uvek se nadala da će se on promeniti i da će stvari biti bolje, međutim kada je saznala da je jednoj devojci napravio dete, preko toga nije mogla da pređe.

- Pronašla sam poruke u njegovom telefonu upućene zajedničkom prijatelju u kojima piše da je neka devojka trudna - objasnila je zaprepašćena Pernil.

Odlučila je da sa njim o svemu otvoreno razgovara i saspe mu sve u lice.

- Kad sam ga kasnije suočila s tim porukama on je poricao i pokušao da slaže, ali sam znala da je sve istina. Što je najgore, ta druga žena nije imala pojma da on ima devojku. Pronašla sam tu devojku, obavile smo telefonski razgovor i zapravo shvatile da nas je obe lagao i da nas je varao - objasnila je Pernil.

U njenom videu na TikToku može se videti kako ona svira gitaru i pleše dok popratni naslovi opisuju "prljava" dela njenog bivšeg dečka.

- Napravio je dete nekoj devojci. Imao je drugu devojku mesecima, a da niko nije znao. Doveo je drugu devojku kući jer su mu roditelji bili izvan grada - napisala je ona u objavi.

Pernil je u međuvremenu ostavila preljubnika i navodno je srećnija nego ikad.

- Bila sam tako umorna od lošeg postupanja prema meni. Plakala sam nekoliko dana, a onda sam shvatila da ga stvarno ne želim u svom životu, pa sam nastavila dalje - istakla je odlučna Norvežanka.

Kako je otkrila, na kraju se zbližila s devojkama s kojima ju je partner varao.

- Druge žene su počele da mi se obraćaju otkako smo prekinuli. Jedna je čak rekla da se prema njoj ponašao isto. Nikad više neću dopustiti da se muškarac tako ponaša prema meni - zaključila je Pernil, koja je bivšeg blokirala na svim društvenim mrežama i sada uživa u životu, prenosi Večernji.hr.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Karen VanDyke

22.06.2023 06:46

Omg, same exact thing happened to me! My boyfriend cheated and ordered a desperate mail order wife. Cuz he old and wrinkled she gotta be the same age as his daughter everyone calls him a child molester. He wanted to keep us both. I have texts with him saying he loves me and wants to live with me until I exposed his wife one day now I'm the bad person he calls me a narcissist when in reality he's been diagnosed with narcissist tendencies, it's all good for me though he will get his karma soon he ignores me cuz he owes me $2000.00 he said he would pay me back but I should have known better.