Brak i veze

PRED VERENICOM JE POZVAO NJENU SESTRU I IZJAVIO JOJ LJUBAV: Želeli su samo da se našale, ali je usledio šok kakvom se nisu nadali, kada su čuli ove reči SKAMENILI SU SE! (VIDEO)

Ovakvoj reakciji se Bil i Marija definitivno nisu nadali.

30.04.2023 11:01

PRED VERENICOM JE POZVAO NJENU SESTRU I IZJAVIO JOJ LJUBAV: Želeli su samo da se našale, ali je usledio šok kakvom se nisu nadali, kada su čuli ove reči SKAMENILI SU SE! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/mariahandbill

Mariju i Bila na TikTok mreži prati 16,1 milion korisnika i interesantan su par zbog toga što svakodnevno svoje pratioce iznenađuju novim interesantnim sadržajima u čemu su veoma kreativni. U nizu svojih neverovatnih ideja i situacija koje dele sa svima, objavili su i jedan video u kom su odlučili da se malo našale sa Bilovom svastikom, to jest Marijinom sestrom bliznakinjom, Meg. Naime, želeli su da vide kakva će biti njena reakcija nakon što joj on prizna da je u stvari zaljubljen u nju.

I kako to obično biva, rezultat je bio onakav kakom su se najmanje nadali, pa je usledio neviđeni šok.  

Printscreen/TikTok/mariahandbill

Tiktoker je pokušao da se našali sa svastikom, ali nije očekivao ono što je usledilo 

Pošto je nazvao svastiku Bil je uključi spikerfon kako bi i i on i Marija mogli da slušaju razgovor

- Mislim da sam doneo pogrešnu odluku zaprosivši tvoju sestru. Mislim da sam zapravo to trebao da uradim sa tobom. U stvari, sviđaš mi se više od nje celog života, nikada nisam imao hrabrosti da ti to kažem - rekao je Bil svastiki nakon nekoliko kratkih uobičajenih uvodnih rečenica u razgovor. 

Već prvi njen odgovor bio je neobičan. 

- Znači, cela stvar je bila laž? - upitala je ona.

Bil je potvrdio da je sve bila laž za njenu sestru i da mu se zapravo ona sviđa. 

- Zašto mi onda to nisi priznao ranije? Znao si i da se i ti meni sviđaš otkad smo zajedno radili? - uzvratila je devojka s druge strane telefona, nakon čega su se i Bil i Marija bukvalno skamenili. 

Marija je od šoka pokrila lice rukama i otišla dva, tri metra dalje od verenika, kao da nije mogla da veruje u to šta se dešava. Bil je odlučio da nastavi. 

- Zapravo sam se ja tebi prvi sviđao? - upitao je Bil smejući se.

@mariahandbill Can’t believe her twin said this!!💀🤣 #twinsister #fyp #viral #prank ♬ original sound - Mariah and Bill

Tiktoker je pokušavao da zadrži smeh, vidno zaprepašćen, ali zatim je ponovio pitanje da li to znači da joj se on sviđa i nakon 6 godina zabavljanja sa njenom sestrom. Meg je potvrdila da su mala osećanja oduvek bila prisutna. Marija je bila šokirana i u jednom trenutku ni on ni Marija nisu znali kako da nastave razgovor.

Nakon što ju je pitao šta planira da uradi, ona je rekla da ako žele da budu zajedno da to i urade i da će ona raskinuti sa svojim dečkom. Bil je pristao, ali je onda počeo i da se smeje rekavši devojci da se samo šalio. Upitao ju je: "Šta nije u redu sa tobom?", vidno zaprepašćen.

Ona je na to hladnim tonom uzvratila kako je od početka znala da se šale sa njom i da je samo želela da im uzvrati.

- Tako sam tužan sad - rekao je Bil kroz osmeh. 

Mnogi Tiktokeri su doveli u pitanje Meginu reakciju tvrdeći kako je zamenila teze shvativši da je upala u zamku. Tvrdili su kako se samo snašla u trenutku shvativši da je "upecana". Drugi Tiktokeri su naveli da se očigledno devojka samo šalila i da je prihvatila zezanje, odglumivši na najvišem nivou. 

- Zezator na kraju bude zeznut - zaključila je jedna korisnica mreže, na šta je druga primetila kako "kiseli" izraz lica bliznakinje Marije ipak ide u prilog činjenici da se njoj možda i nije dopao rasplet čitave situacije. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)