Brak i veze

VENČALI SU SE, A ONDA JE MLADOŽENJA ZAPOČEO ZDRAVICU I KRENUO DA REĐA BRUTALNA OTKRIĆA O MLADOJ: Ona je najpre bila u neverici, a zatim je usledio šok i krik se prolomio salom (VIDEO)

Ono što je Ijan Jang učinio na sopstvenom venčanju i danas se prepričava.

23.03.2023 13:05

VENČALI SU SE, A ONDA JE MLADOŽENJA ZAPOČEO ZDRAVICU I KRENUO DA REĐA BRUTALNA OTKRIĆA O MLADOJ: Ona je najpre bila u neverici, a zatim je usledio šok i krik se prolomio salom (VIDEO)
tiktok-iamgrootxyz

Zdravica koju je na svom venčanju održao Ijan Jang izazvala je skandal koji se dugo prepričavao. Snimak sa ove svadbe i danas se šeruje po mrežama i ima milonske preglede.

Naime, mladoženja je u zdravici odlučio da sa svatovima podeli detalje upoznavanja sa svojom suprugom, što je izazvalo neviđeni skandal. Nesrećna nevesta crvenela je u licu od stida, a u jednom trenutku je pognula glavu pokušavajući rukom da sakrije lice verovatno proklinjući dan kad ga je upoznala i pristala da se uda za njega. 

Ijan je uz zdravicu na venčanju otkrio brutalno iskrenu priču o večeri kada su se on i njegova supruga Kejt upoznali.

- Osećam da Kejt i ja moramo da budemo iskreniji sa svima vama danas - počeo je govor mladoženja dok ga je mlada zbunjeno posmatrala.

On je rekao da svi znaju da su se on i Kejt upoznali u kriket-klubu i da su se nakon ćaskanja iste večeri i poljubili.

- Iako je to istina, izostavili smo nekoliko delova ove priče. Nakon našeg prvog poljupca noć se promenila. Iskreno, bio sam zbunjen, izvinio sam joj se i otišao sam do bara da nam donesem piće. Kada sam se vratio nazad zatekao sam Kejt kako se ljubi sa drugim momkom - otkrio je mladoženja u svom govoru.

Posle njegovih reči nevesta je bila crvena u licu od stida, pa je čak pognula glavu i rukom pokušavala da sakrije oči jasno pokazujući koliko joj je neprijatno.

 - Sada znam da je ovo prilično uobičajna pojava za Kejti - rekao je mladoženja, što je izazvalo buran smeh i još veću nevericu u sali, gde su bili prisutni i Kejtini članovi porodice. 

Zdravicu je završio šalom da je i dalje nervozan kada u baru treba da ostavi Kejt bez nadzora i našalio se kako bi brak mogao da im se završi već večeras.

Salom se prolomio smeh svatova dok je nesrećna nevesta verovatno poželela da propadne u zemlju od stida.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Jovana

23.03.2023 18:21

Kakav odvratan lik