Brak i veze

MAJKA UKRALA ŠOU NA ĆERKINOM VENČANJU! Mlada je izašla i oduševila svatove, ali onda se pojavila ona i svu su samo u nju gledali! (VIDEO)

Jedna Tiktokerka je otkrila da iako je po sredi bio njen poseban dan, mama je, čini se, pokupila sve simpatije i poglede.

25.01.2023 17:01

MAJKA UKRALA ŠOU NA ĆERKINOM VENČANJU! Mlada je izašla i oduševila svatove, ali onda se pojavila ona i svu su samo u nju gledali! (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/shake_and_blake

Venčanje je nešto o čemu mašta svaka devojka i zamišlja da će na taj dan biti posebna i najlepša i da niko neće baciti "senku" na njen izgled. Mnogi znaju pravilo da na tuđem venčanju ne treba nositi belu haljinu jer je tog dana samo mlada u toj boji, međutim, bojom se ne morate istaći jer, ali ako ste lepi, svakako ćete biti primećeni. 

Iako je majkama na ćerkinom venčanju najbitnija ćerka i njena sreća, sve mlade žele da im mama izgleda jednako lepo kao i one. Ipak, jedna mama je, kako se čini, otišla korak dalje i faktički "ukrala šou" svojoj ćerki na svadbi. Naime, mlada Tiktokerka je pokazala koliko je njena majka bila stilizovana za pomenutu ceremoniju da joj je uspelo da zaludi sve redom.

Printscreen/Tiktok/shake_and_blake

Mladina mama je nesumnjivo pokupila svu pažnju na ćerkinom venčanju

Dok je devojka u videu odmahivala glavom uz konstataciju: "kada je tvoje venčanje, ali mama ti izgleda ovako", smenjivale su se fotografije zanosne plavuše s talasastom kosom i vitkom figurom koja je na venčanju nosila zelenu dugačku haljinu s dubokim izrezom na levoj nozi. Stajling je upotpunila krznenom jaknicom i ušetala pred svatove u pratnji sinova i muža. Sve je ostavila bez teksta.

- Potpuna pobeda na genetskoj lutriji -

- Mama i tata su prelepi, ali si ti zvezda -

- Tako je zgodna -

- Kakva kraljica -

- Izgleda poput holivudske zvezde - 

- Božanstvena je. Izgleda poput Barbi - komentarisali su korisnici TikToka. 

Iako su mnogi istakli da majka izgleda sjajno, nije im promakao ni otac rekavši kako i on odlično izgleda i da su i oni kao par i generalno svi ostali članovi porodice izuzetno lepi. Jedna od korisnica mreže se našalila kako neće zvati svoju mama na venčanje da ne bi došla u sličnu situaciju, rekavši da želi da tada bude glavna zvezda. 

Inače, Tiktokerka je pokazala da pored mame i tate i zgodne braće, ima i atraktivnu sestru. To su primetili i njeni pratioci, primetivši da njih dve veoma liče i da su od majke nasledile lepotu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)